Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to mi se još nije desilo.
ako se i na neki sulud način ostvaruju, opet valjda nose neku simboliku, ne ostvaruju se onako keko se to dešava u snu?
još i snovima da dozvolim da me bacaju u nesvest... neće da može... :lol:

pa eto, desilo se bas onako kako sam sanjala. a (nije dejavu) posto sam snove belezila jedno vreme.. i kad sam nasla i procitala i uporedila sa dogadjajem.. bio je bash takav kakav jeste.
hahaha...
pa ne bih ni ja.. :lol: al eto.. bacaju me..

pobeze mi tumach snova :( ko zna sta mi sleduje :hahaha:

Mislim da je pouka da svaki chovek treba da tezi poshtenom pristupu u realnom zivotu : da ne krade , ne laze , ne vara , da se drzi date rechi , poshtuje porodicu , muza , zenu , momka , decu , prijatelje....;)
( o posledicama stresa ne bih ovom prilikom )

Mislim da je pouka da svaki chovek treba da tezi poshtenom pristupu u realnom zivotu : da ne krade , ne laze , ne vara , da se drzi date rechi , poshtuje porodicu , muza , zenu , momka , decu , prijatelje....;)
( o posledicama stresa ne bih ovom prilikom )

o čemu pričaš?
ljudi sanjaju snove koji veze nemaju sa realnošću, kamoli sa savešću. i mala deca imaju košmare.

pa eto, desilo se bas onako kako sam sanjala. a (nije dejavu) posto sam snove belezila jedno vreme.. i kad sam nasla i procitala i uporedila sa dogadjajem.. bio je bash takav kakav jeste.
hahaha...
pa ne bih ni ja.. :lol: al eto.. bacaju me..

pobeze mi tumach snova :( ko zna sta mi sleduje :hahaha:

evo i ja da ti kažem, i meni se desilo i to više od jednom, par puta sam bila ispričala nekome
da bi se zajedno iznenadili što se ostvarilo baš to iz sna.
ne znam kako to da objasnim, ali nije deja vu, ni slično tome. jednostavno unapred sam znala šta će da se desi,
ne kao deja vu u trenutku kad se dešavalo da mi bude poznato, nego mnogo unapred.

evo i ja da ti kažem, i meni se desilo i to više od jednom, par puta sam bila ispričala nekome
da bi se zajedno iznenadili što se ostvarilo baš to iz sna.
ne znam kako to da objasnim, ali nije deja vu, ni slično tome. jednostavno unapred sam znala šta će da se desi,
ne kao deja vu u trenutku kad se dešavalo da mi bude poznato, nego mnogo unapred.

da .. bash tako... mnogoo unapred! znas sta ce da osoba da ti kaze.. kako ce da se postavi prema tebi... sta ce da uradi.. cak i svoje pokrete prepoznajem u svemu tome.. ehh

Dukati- nešto što je vredno... može biti znanje... čak i život... ne mora se odnositi na novac...
Crvena mašnica- znači dar- poklon...
Šta je tvoja baka podarila ocu? Možda isto ono što je bivši dečko želeo da podari tebi?

Da, tacno odnosi se na zivot pa i na stecenu imovinu...A sto se tice bivseg decka mislim da su dukati bili namenjeni nekom drugom ne meni...:(

Hvala na tumacenju :)

otkako sam imala čudno iskustvo verovatno s astralnom projekcijom i istripovala budjenje kundalini energije, ja bih neki normalan san za promenu :zcepanje:

zašto ja uopšte znam ovoliko o svemu ovome? kao da nemam šta drugo da učim :lol:

ja sam dozivela astralnu projekciju... a lucidni snovi su mi postali svakodnevnica.. pored ovih ostali snova.. dejavu.. itd.. sve te pojave.. sazivela sam se.. volem ih :heart:

gde nesta ona devojka sto tumaci snove? :(
ja napisala san.. i ona pobegla..

Back