sad kad podelim sa vama šta sam sanjala ima da se oduševite
ceo san pre nego da se probudim oko 3 noću, ja sanjam da sam budna.
tj.ja sam legla da spavam i uspavala se, ali meni je san bio da sam i dalje u krevetu
i pokušavam da se uspavam. razlog zašto ne mogu da se uspavam jeste buka.
moje komšinice (inače i ovako malo bučnije) kao igraju neku video igru (to ja zaključujem na osnovu zvuka)
a zvuk 3 visoka tona, kao na metalofonu, 3.se ponekad izgubi pa se ne čuje, a 4.kao da je bas gitara priključena na pojačalo, nizak vibrirajući ton.
uglavnom, sanjam dalje kako sam ustala, već je dan. uzimam sestrine čizme koje ona ne nosi i vidim da su kao zaprljane pa ih čistim,
da bih mogla da izadjem napolje. prisećam se prethodnog dana i shvatam da sam već te čizme nosila ne znam gde i šetala ceo dan, do te mere da se prašina na njima nakupila
pa sam morala da ih sad lepo ponovo očistim. u momentu kad krenem da izlazim iz stana, ispred vrata vidim moju dnevnu sobu stana, tj.ugaonu garnituru izbačenu napolje,
zajedno sa velikim jastucima, tepihom, stočićem..sve to onako polurazbacano stoji ispred vrata. ja šokirana

gledam dnevnu sobu i vidim stari krevet na razvlačenje,koji sam imala u sobi u kući gde sam odrasla. i boja zidova identična onoj u toj sobi, sad je u dnevnoj sobi stana.
meni prvo nije bilo jasno kako i šta, odakle sad taj krevet koji je btw.baš težak da bi se preneo ovamo. i dok uzimam da ubacim stvari koje su napolje, unutra, shvatam da
je neko mesečario, ja ili sestra sa kojom živim trenutno, ne znam, ali kao da imam neka sećanja o tome.
i tu se probudim.