Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemesis, što "majku mu"?
Pa snovi nam i ukazuju tamo gde "škripi", ili gde se nalazi naš skriveni potencijal, ili šta je potisnuto, skriveno..
Ne možemo uvek očekivati poruku poput medenih kolača :).

Ma ok,nisam ni ocekivala sve divno i bajno i sjajno.
Nego,eto,to mi je prvo proslo kroz glavu kada sam procitala tumacenje.

Recimo da sve manje verujem ljudima i sve vise imam potrebu da se ogradim
od nekih,do skoro prijatelja.... :confused:
I ne svidja mi se to uopste,al' sa druge strane
ne zelim vise ni da budem ona koja svima udovoljava....
I sva sam zbunjena u poslednje vreme :confused:

Poslednja izmena:
Da :) ..
Snovi su tamni vilajet...
Ako kopamo po njima, kajemo se..
Ako ne kopamo po njima, kajemo se ... :lol: ..

Mene često muče najdublji, stravični strahovi u snovima..
Zato odmah razgovaramo o tome, raščlanimo.. vidimo šta i kako.. to pomaže :).

Da li neko zna znacenje sna, kad ti pokojnik da blagoslov u snu ?

Sta bi znacilo obuci cipele ( u istom snu )

Hvala na odgovoru

Na ovako uopšteno pitanje, može se dati samo uopšten odgovor...

Obući cipele- spremiti se za pokret (akciju)... početak delovanja u nekom smeru... kretanje; pokretanje...
Neka šira analiza zavisi od samih cipela...

Za susret sa pokojnikom je potrebno više detalja da bi analiza bila ispravna...

sad kad podelim sa vama šta sam sanjala ima da se oduševite :lol:

ceo san pre nego da se probudim oko 3 noću, ja sanjam da sam budna.
tj.ja sam legla da spavam i uspavala se, ali meni je san bio da sam i dalje u krevetu
i pokušavam da se uspavam. razlog zašto ne mogu da se uspavam jeste buka.
moje komšinice (inače i ovako malo bučnije) kao igraju neku video igru (to ja zaključujem na osnovu zvuka)
a zvuk 3 visoka tona, kao na metalofonu, 3.se ponekad izgubi pa se ne čuje, a 4.kao da je bas gitara priključena na pojačalo, nizak vibrirajući ton.
uglavnom, sanjam dalje kako sam ustala, već je dan. uzimam sestrine čizme koje ona ne nosi i vidim da su kao zaprljane pa ih čistim,
da bih mogla da izadjem napolje. prisećam se prethodnog dana i shvatam da sam već te čizme nosila ne znam gde i šetala ceo dan, do te mere da se prašina na njima nakupila
pa sam morala da ih sad lepo ponovo očistim. u momentu kad krenem da izlazim iz stana, ispred vrata vidim moju dnevnu sobu stana, tj.ugaonu garnituru izbačenu napolje,
zajedno sa velikim jastucima, tepihom, stočićem..sve to onako polurazbacano stoji ispred vrata. ja šokirana :eek:
gledam dnevnu sobu i vidim stari krevet na razvlačenje,koji sam imala u sobi u kući gde sam odrasla. i boja zidova identična onoj u toj sobi, sad je u dnevnoj sobi stana.
meni prvo nije bilo jasno kako i šta, odakle sad taj krevet koji je btw.baš težak da bi se preneo ovamo. i dok uzimam da ubacim stvari koje su napolje, unutra, shvatam da
je neko mesečario, ja ili sestra sa kojom živim trenutno, ne znam, ali kao da imam neka sećanja o tome.
i tu se probudim.

Da li neko zna znacenje sna, kad ti pokojnik da blagoslov u snu ?

Sta bi znacilo obuci cipele ( u istom snu )

Prosirenje svesti i vidjenje odredjene sfere duhovne ravni.

Ali nisi se lepo izrazila,cipelice se obuvaju,ne oblace,tumaci i samo izlaganje uzimaju u obzir.

Narocito ako su cipelice bile kartonske,one koje se prave za mrtvace.

Poslednja izmena:
Obući cipele- spremiti se za pokret (akciju)... početak delovanja u nekom smeru... kretanje; pokretanje...
uglavnom, sanjam dalje kako sam ustala, već je dan. uzimam sestrine čizme koje ona ne nosi i vidim da su kao zaprljane pa ih čistim,
da bih mogla da izadjem napolje. prisećam se prethodnog dana i shvatam da sam već te čizme nosila ne znam gde i šetala ceo dan, do te mere da se prašina na njima nakupila
pa sam morala da ih sad lepo ponovo očistim.

Na to sam mislio...

hvala, da u pravo si dala sam malo podatke :) san dozivljavam emotivno pa mi je bilo tesko pisati :)

Ovako Sanjam mog pokojnog otca, vozimo se u taksi :) Pita me dali hocu cokoladu ( koja je simbolika cokolade? , malo cudno :)), odgovaram mu da necu.Zamolio me da mu oprostim nesto, kazem da nemam sta opsrostiti. Stavio ruku na mog cela i dao mi blagolsov...opet neka cokolada :):):)
.Onda oblucem neke cipele, crne, zenske , kalsicne ( ne moj stil al ipak ljepe :)) I probudim se.

Na ovako uopšteno pitanje, može se dati samo uopšten odgovor...

Za susret sa pokojnikom je potrebno više detalja da bi analiza bila ispravna...

sad kad podelim sa vama šta sam sanjala ima da se oduševite :lol:

ceo san pre nego da se probudim oko 3 noću, ja sanjam da sam budna.
tj.ja sam legla da spavam i uspavala se, ali meni je san bio da sam i dalje u krevetu
i pokušavam da se uspavam. razlog zašto ne mogu da se uspavam jeste buka.
moje komšinice (inače i ovako malo bučnije) kao igraju neku video igru (to ja zaključujem na osnovu zvuka)
a zvuk 3 visoka tona, kao na metalofonu, 3.se ponekad izgubi pa se ne čuje, a 4.kao da je bas gitara priključena na pojačalo, nizak vibrirajući ton.
pa sam morala da ih sad lepo ponovo očistim. u momentu kad krenem da izlazim iz stana, ispred vrata vidim moju dnevnu sobu stana, tj.ugaonu garnituru izbačenu napolje,
zajedno sa velikim jastucima, tepihom, stočićem..sve to onako polurazbacano stoji ispred vrata. ja šokirana :eek:
gledam dnevnu sobu i vidim stari krevet na razvlačenje,koji sam imala u sobi u kući gde sam odrasla. i boja zidova identična onoj u toj sobi, sad je u dnevnoj sobi stana.
meni prvo nije bilo jasno kako i šta, odakle sad taj krevet koji je btw.baš težak da bi se preneo ovamo. i dok uzimam da ubacim stvari koje su napolje, unutra, shvatam da
je neko mesečario, ja ili sestra sa kojom živim trenutno, ne znam, ali kao da imam neka sećanja o tome.
i tu se probudim.

Saint... Nije za javnost...

Ja cesto sanjam svasta nesto :think: i cvrsto sam ubedjena da svaki put kad sanjamo u tom snu se krije neka poruka ili nesto sto treba da nam se desi u buducnosti ili nesto sto smo doziveli u proslosti :)

Eh nocas sam sanjala kako proslavljam maturu sa svojim drugovima iz srednje skole, a zatim sam sanjala moju srednju skolu, kako se penjem nekim stepenicama onako sva u maturskoj haljini koja je bila kratka :cool: i sa visokim stiklama...I tako hodam po nekim stepenicama a stepenice sve oblozene nekim mozaikom prelepo...Neznam sta bi mogao da znaci ovaj moj san? :confused:

Eh nocas sam sanjala kako proslavljam maturu sa svojim drugovima iz srednje skole, a zatim sam sanjala moju srednju skolu, kako se penjem nekim stepenicama onako sva u maturskoj haljini koja je bila kratka :cool: i sa visokim stiklama...I tako hodam po nekim stepenicama a stepenice sve oblozene nekim mozaikom prelepo...Neznam sta bi mogao da znaci ovaj moj san?

I meni se nekoliko puta desilo da sanjam maturantkinje.Nekad i po tri cetiri :mrgreen:

maturanti.JPG

Ja cesto sanjam svasta nesto :think: i cvrsto sam ubedjena da svaki put kad sanjamo u tom snu se krije neka poruka ili nesto sto treba da nam se desi u buducnosti ili nesto sto smo doziveli u proslosti :)

Eh nocas sam sanjala kako proslavljam maturu sa svojim drugovima iz srednje skole, a zatim sam sanjala moju srednju skolu, kako se penjem nekim stepenicama onako sva u maturskoj haljini koja je bila kratka :cool: i sa visokim stiklama...I tako hodam po nekim stepenicama a stepenice sve oblozene nekim mozaikom prelepo...Neznam sta bi mogao da znaci ovaj moj san? :confused:

Maturirala si, penješ se stepenicama, imaš visoke potpetice, hodaš po mozaiku...

Hoće neko da pokuša? Lako je...

Back