djikica
Zainteresovan član
- Poruka
- 373
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da.. a sta raditi sa snovima koji se ostvare? kako to protumaciti?
ali da je vise stanje podsvesti.. da.. bice da je tako.. ali neverovatno koliko snovi uticu na mene ...
"proročki" snovi ne dolaze iz podsvesti
nego?
zato sto si nadaren za tako nesto?![]()
nego?
jeste. obično hoće s babe na unuku da se prenese, tj.preskače generaciju.
Između ostalog.![]()
nego?
obdaren
eee..kad bi mi bilo dobro![]()
"proročki" snovi ne dolaze iz podsvesti
Da li znas sta je to Kolektivno nesvesno. Pojam je uveo Jung a oznacava secanje covecanstva i iskustva koje svako dobija rodjenjem. Deo je nase podsvesti. Tako da ipak, sve dolazi iz podsvesti...(Moj stav)
moze..
posto smo se posvadjali, i legli da spavamo u isti krevet (?!) ja sam ustala iz istog i durila se zbog neceg (ne znam cega).. on me je pitao sta mi je.. da se smirim.. i na kraju zagrlio i poljubio u chelo kao sto to uvek i radi uzivo..
predlozio je da jedemo.. i tu se nasao sto sa hranom.. krenuli smo da rucamo..
i ja sam ustala zato sto mi je bilo lose...
odmakla se od stola, i pala .. on je pritrcao uzeo u narucje i poceo da vice "milice milice.. sta ti je.. probudi se.." i ja sam mu umrla u rukama.
nadsvesno? ono iz simpsonovih kad onaj preko prozora vikne 'hey you! yes you! join the army!' i ovaj kaže 'hm.. I could join the army..'![]()
Na prvi pogled dosta kontradiktorno...
Osećanja se mešaju i narušavaju jasnost prirode vaše veze...
Prijatelji ili ljubavnici, pitanje je sada?
Ne može i jedno i drugo, jedno mora "umreti".
To je programiranje.![]()
sto je sve vise zastupljeno...
nadsvesno?!
pa to je ono sto ni mi sami nismo svesni da postoji, a preispitamo se samo onda kad nam se nesto desi.. ne znam.. verovatno lupam..
Sada već postaješ svesna da postoji- saznanjem o postojanju.
Od gomile svega i svacega sto sam nocas sanjala
ostala mi je sledeca scena u secanju:ja izlazim iz neke velike zgrade
i prelazim preko parkinga i vidim cuvara parkinga
koji me sumnjivo zagleda jer imam ranac na ledjima i kesu u kojoj je paketic u papirnoj kesi( a ne znam sta imam unutra)
i idem ka ulici,i odjednom primetim iza drveta lika koji viri
vidim mu lice,vidim da me je video,
i onda shvatim da sam iza moje zgrade,i pocnem da ubrzavam korak da bih mu pobegla...
(jos jedan san o bezanju...)
I tu se probudim.
Ja sam imala zanimljivo iskutvo kad sam radila na 6 cakru, joga vezbe u Kombinaciii sa Mjesecevi kamen .Pocela sam da sanjam razne jasne snove ( filmove) i bas takve koje predvidjuju buducnost.U tom periodu sam bila u vezi a deckom koji se iselio u Usa , i snanjam kako mu se nabacuje neka Nancy
I pitam ga bio si na pice sa nekom Nancy ?
on se zacudi od kud znas ime
sad mi smenso sve to , al mogla sam dati i opis te devojke
Mislim snovi, poruke potsevsti i poruke iz kolektivnu svest ima veze sa 6 cakre. Svako ima potencijal vidovitost ako se otvori ta cakra.
Tigrovo ne, one je kafeno zuti kamen, to mu dodje druga, i treca cakra , vrslo dobar kamen za matrijalnu blagodat, fizicku ljepotu, sigurnost .Mjesecevi je facsinatnan kamen, on cak moze otvoriti i drugu cakru, cisti cjelu Auru al otvara trece oko sestu cakru..probaj![]()
Od gomile svega i svacega sto sam nocas sanjala
ostala mi je sledeca scena u secanju:ja izlazim iz neke velike zgrade
i prelazim preko parkinga i vidim cuvara parkinga
koji me sumnjivo zagleda jer imam ranac na ledjima i kesu u kojoj je paketic u papirnoj kesi( a ne znam sta imam unutra)
i idem ka ulici,i odjednom primetim iza drveta lika koji viri
vidim mu lice,vidim da me je video,
i onda shvatim da sam iza moje zgrade,i pocnem da ubrzavam korak da bih mu pobegla...
(jos jedan san o bezanju...)
I tu se probudim.