Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samantha Jouns:
Pa ovako......Ja inace volim kad sanjam i uvek posle analiziram te snove mada je sve to u podsvesti,.kao npr....sanjam nekog koga dugo nisam videla....i onda ga nakon par dana sretnem....Samo mi se dva puta san ostvario u zivotu...i to su uglavnom bile lose stvari......Desavalo mi se da sanjam da padam pa se onako trgnem taman pre nego sto cu da tresnem o zemlju u snu....
Desavalo mi se da kada sam gladna ili zedna da sanjam kako jedem ili pijem u snu,..Jako retko imam kosmare,....i uglavnom ih se nesecam....desava se da se probudim u znoju kad sanjam tako nesto bas bas lose,,,.....

Imash li neki neobichan san ili dozivljaj u toku sna...

Samantha Jouns:
Psihologue:
A ako se desi?to onda znaci da sam usla u zakasneli pubertet ili sta ?:?

Manje veerovatno u snu za tebe.Ti nisi nimfomanka da se tako neshto desi.To se vishe deshava mushkarcima jer su prepotentni ili previshe stidljivi.Nema ko da ih uputi u znanje
a druga stvar je psihicke prirode da li ce im se dignuti pa je to onda cista psihologija..

Samantha Jouns:
Psihologue:
A ako se desi?to onda znaci da sam usla u zakasneli pubertet ili sta ?:?

Ma nisi,to je normalna fizioloska potreba svakog muskarca i zene;)
Kada zena ima takve snove,to znaci da nije dugo imala odnose pa joj podsvest signalizira svoje zelje, ili ima los sex sa trenutnim partnerom pa masta o nekom .......ovo ostavljam za Ljis:p
Nadam se da i je sada jasnije,posto ti je psiholog objasnio sa muskog stanovista,rekoh da ti ja pojasnim sa zenskog;)
p.s. nadji nekog ko ce da ti ispuni to sto sanjas,pa neces vise imati potrebu da to ispoljavas kroz snove:D ;)

esperanca137:
Samantha Jouns:
Ma nisi,to je normalna fizioloska potreba svakog muskarca i zene;)
Kada zena ima takve snove,to znaci da nije dugo imala odnose pa joj podsvest signalizira svoje zelje, ili ima los sex sa trenutnim partnerom pa masta o nekom .......ovo ostavljam za Ljis:p
Nadam se da i je sada jasnije,posto ti je psiholog objasnio sa muskog stanovista,rekoh da ti ja pojasnim sa zenskog;)
p.s. nadji nekog ko ce da ti ispuni to sto sanjas,pa neces vise imati potrebu da to ispoljavas kroz snove:D ;)

Ne draga uopste nije tako,..cak stavise takve snove sam imala kada sam bila sa jednim tipom sa kojim mi je sex FANTASTICAN I sex imam redovno uvek..tako da nije u pitanju kriza ili nesto trece,...
I bas sam sanjala tog tipa na kojeg se jakooo lozim......
Ajd sad da cujem sta mi fali ?;)

Samantha Jouns:
esperanca137:
Ne draga uopste nije tako,..cak stavise takve snove sam imala kada sam bila sa jednim tipom sa kojim mi je sex FANTASTICAN I sex imam redovno uvek..tako da nije u pitanju kriza ili nesto trece,...
I bas sam sanjala tog tipa na kojeg se jakooo lozim......
Ajd sad da cujem sta mi fali ?;)

onda ti ne fali nista,smo si ga pozelela,to je sve - projekcija zelja u snove;) i bolje da sanjas to neko neke karakondzule:lol: ;)

Burna noc sa posledicama predvidjanja...Sanjao sam avione kako padaju ali u nepoznatoj zemlji.Plava boja dominira,neshto o velikim zgradama, jezik razumljiv ali izopacen...sa praskom u daljini...Nepoznata mi zemlja ,okrecem se unaokolo ne bili prepoznao...
NISAM REKAO BITNU STVAR. U SNU SAM JA LICE SA KAMEROM.U poslednjih godinu dana deshavanja su-drugima dok kao snimam sve to, bar to tako dozivljavam u snu...

Sami ste počeli o simbolima, pa nastavite. Negde sam pročitala da su "mokri snovi" ustvari odraz nekog problema koji vrlo retko ima veze sa seksom.
Mh, ali u toj knjizi je pisalo da objašnjenje sna možemo potražiti i u - anagramu centralne reči. Recimo, sanjate polje i travu, reč - "TRAVA" (hm, ili bilo koju vrstu trave :mrgreen: ) i to je odraz vašeg straha posle nekog požara. ("VATRA"). Mada, ta je knjiga bila puna gluposti..

esperanca137:
Priredba samo sto nije pocela.Stojim u horu,na predzadnjoj skalini.Inace prevam I sopran;) .Celo jutro nas drze bez vode i hrane.:???: Meni pocinje polako da se vrti u glavi od niskog pritiska.Pocinje zujanje u usima,blago lelujanje i pad - kao sveca - pravo na parket.
Mozes da zamilis koja je to visina bila,pa plus mojih 1,65 i pljas:roll: Od tog trenutka krece san: Limuzina,ja sedim na zadnjem sedistu,iza vozaca,koji je obucen u uniformu.Mladji muskarac,prijatnog izgleda,mada se vise ne secam kako je izgledao,bilo je to pre 20 -etak godina.Put prav,uz sam put posadjene su topole,a iza njih zelene livade.Ne znam koliko me je dugo vozio,ali znam da su me bas dugo samarali dok se nisam osvestila.Moje prvo pitanje bilo je zasto me budite? 8) Jos jedan podatak - kad su mi izmerili pritisak posle izvesnog vremena bio je 75/60,dok su me budili,boja lica je bila blago ljubicasta,a oci:roll: izokrenute.
Mislim da bi me onaj vozac definitivno odveo tamo gde je krenuo8)
Pročitah ovo i setih se šta mi je jednom pričao drug o specifičnoj vrsti snova. Da li vam se desilo (nema kome nije) da, samo što ste zaspali, sanjate hod i kako se saplićete? Ili bilo kakvu vrstu pada. Vaša noga reaguje i u stvarnosti naglim pokretom. Ako ste sa nekim, udarate ga :D
E, taj moj drug je imao ideju da je zapravo uzrok takvim snovima nezgodan položaj noge u krevetu. Kada ste se trgli položaj je promenjen.
Mislim da je sasvim logično da autonomni nervni sistem (ili kako se već zove) reaguje na ovakve situacije trzanjem, u cilju spasavanja noge :D
Pitanje je – čemu onakav san?
Mislim da se to i kod tebe desilo. Dakle, nije ti pritisak pao pošto si sanjala onakav san, već si ga sanjala kao posledicu pada pritiska. Vrlo zanimljivo. Možda je ovo bio još jedan primer „spasavanja“ ali tvog života :shock:
Ovo ide uz onu priču o mokrenju u snu.
A izgleda da sanjamo ovakve snove kako bismo i centralnim nervnim sistemom – reagovali, ako se setimo :D
Pa iz ovoga izlazi da je :shock: poželjno naučiti kontrolisati snove, što sam ja smatrala nepoželjnim, čak vrlo štetnim.

Psihologue:
Burna noc sa posledicama predvidjanja...Sanjao sam avione kako padaju ali u nepoznatoj zemlji.Plava boja dominira,neshto o velikim zgradama, jezik razumljiv ali izopacen...sa praskom u daljini...Nepoznata mi zemlja ,okrecem se unaokolo ne bili prepoznao...
NISAM REKAO BITNU STVAR. U SNU SAM JA LICE SA KAMEROM.U poslednjih godinu dana deshavanja su-drugima dok kao snimam sve to, bar to tako dozivljavam u snu...

avion visoko leti,vesto izbegava nalete vetra i plamtece uzarene lopte koje prolaze tik pokraj njega....... plavo,oduvek je voleo plavu boju jer je za njega predstavljala slobodu,disanje punim plucima.Zato avion leti slobodno kao ptica i uziva tamo gore iznad oblaka.......Tek ponekad spusti svoj pogled na zemlju zeleci da odmori oci na zelenim prostranstvima ispod njega;)
Covek je spustio svoju kameru,protrljao premorene oci i odlucnim koracima zakoracio na livadu zeleci da ponovo nadje svoj mir...................da san je vrlo zanimljiv;)

Kapiram shta zelish reci.Otishao bih malo dublje u to.Da nisu neka provdjenja o buducnosti neke nama bliske zemlje.To moram veceras saznati.SAN mogu nastaviti naravno..Duzan sam ti o onom tvom od juce.Uskoro o tome...

nisam ponela carobni prsten na posao,al obecavam da cu ga staviti cim dodjem kuci i sutra cu ti reci sta sam sanjala

srce moje samohrano
ko te pozva u moj san
neumorna pletisanko
sto pletivo pletes tanko
medju javom i medj snom

nadam se da nisam omasila negde,bas sam ovo davno citala,:roll:
naci ce se vec neko ko jedva ceka lekturu:lol: :lol: :lol:
poz;)

esperanca137:
Drago mi je da sa nekim mogu lepo da popricam,a da nije PP;) Vidis,ja sam u pocetku normalno - hm sta je danas uopste normalno:roll: postovala sa nekim ok pricama,onda sam skapirala da se ovde ljudi mahom zezaju i loopetaju,i da nebih strcala,ja sam se pridruzila masi.Tako da mozes svasta da procitas,sto ne znaci da to zaista mislim;)
Inace,to sto sam rekla za moju sestu bliznakinju,to je samo sala na moj racun,jer mi je u profilu bila macka terorista koja rafalnom paljbom ubija sve sto mrda - a ja ne volim macke, prezirem nasilje i volim ljude:D ma koliko oni bili onakvi i ovakvi;)
Eto,valjda ti je sad malo jasnije :p
Nego da ti ja ispricam jos jedan san:
Priredba samo sto nije pocela.Stojim u horu,na predzadnjoj skalini.Inace prevam I sopran;) .Celo jutro nas drze bez vode i hrane.:???: Meni pocinje polako da se vrti u glavi od niskog pritiska.Pocinje zujanje u usima,blago lelujanje i pad - kao sveca - pravo na parket.
Mozes da zamilis koja je to visina bila,pa plus mojih 1,65 i pljas:roll: Od tog trenutka krece san: Limuzina,ja sedim na zadnjem sedistu,iza vozaca,koji je obucen u uniformu.Mladji muskarac,prijatnog izgleda,mada se vise ne secam kako je izgledao,bilo je to pre 20 -etak godina.Put prav,uz sam put posadjene su topole,a iza njih zelene livade.Ne znam koliko me je dugo vozio,ali znam da su me bas dugo samarali dok se nisam osvestila.Moje prvo pitanje bilo je zasto me budite? 8) Jos jedan podatak - kad su mi izmerili pritisak posle izvesnog vremena bio je 75/60,dok su me budili,boja lica je bila blago ljubicasta,a oci:roll: izokrenute.Mislim da bi me onaj vozac definitivno odveo tamo gde je krenuo8)
Posto si hteo da pricamo i o paranormalnim stvarima,eto ti tema.Inace,ovo nije izmisljeno i sve sto ovde na tvojoj temi pisem istina je;)
Taj prav put-da nije Ibarska magistrala!
A oci izokrenute?
To je tek fenomen!

Proto:
Taj prav put-da nije Ibarska magistrala!
A oci izokrenute?
To je tek fenomen!

-naravno da su bile izokrenute kad sam izgubila svest i pala sa 2 m visine kao sveca.Jbte,covek ne sme nista da isprica da mu se neko ne naruga:shock: i nije Ibarska,:roll:
Molim te ako nemas neki pametan kometar uzdrzi se od ...... imas na ljisu i drugim podforumima tema za ismejavanje pa .... koliko ti dusa iste;)

p.s.iskreno se nadam da se nikada neces naci u situaciji kao ja:-?
poz

O bogte al ste se raskokodakali ovde...
Jbg ja ne umem da tumacim snove i da predvidjam... a sad da pricam o stvarima o kojima nemam pojma bi bilo... bzvz...
Ja ne verujem u tumacenje snova kao ni u bilo kakve mambo-dzmbo vracarije...
Al kontam da se ocajnici vataju za bilo sta... pa makar to lepo bilo samo u snovima... ili u laznom predskazanju istih...
Nek svako veruje u sta hoce... ja verujem samo u istinu.. tj. realnost... samo ona je nepobitna...

Nije me bilo ali bilo je snova..Prespavah ceo dan juche...Zanimalo me je koja zemlja je o pitanju i shta se deshava.Esperanca i dalje ti dugujem objashnjenje...Najnoviji san kaze ovako...Deshavanja su nekom drugom u polju, neki chuvar pataka ,chuvar da ne kazem pastir ,normalno kao da snimam, patke pochnu ujedati choveka po nogama i ne prestaju ,sledeca scena ,ogromna vatra sve sprzi pa i deo moje kamere,po rukama ,neobichan osecaj...Posle budjenja drzah ruke pod vodom u kupatilu....

Moram da vam napisem sta sam sanjala....
Sanjam kako se udajem,..pocinju pripreme za vencanje....zlatar mi je doneo 1000 vrsta burmi svih oblika i boja,....i dobila sam stvarno 1000 super poklona o kome sam mogla samo da sanjama da cu ih dobiti :) I sve je super i vencanica i torta i sve sve i ja se na kraju predomislim i javim mojim roditeljima i mladozenji (koji se nije pokazao u snu) da ne zelim da se udajem...i otkazujem vencanje....:shock:
kakav divan san :D:D:D
I dakle PSIHOLOG KAKO TI SE OVO CINI????????? :)

Psihologue:
Nije me bilo ali bilo je snova..Prespavah ceo dan juche...Zanimalo me je koja zemlja je o pitanju i shta se deshava.Esperanca i dalje ti dugujem objashnjenje...Najnoviji san kaze ovako...Deshavanja su nekom drugom u polju, neki chuvar pataka ,chuvar da ne kazem pastir ,normalno kao da snimam, patke pochnu ujedati choveka po nogama i ne prestaju ,sledeca scena ,ogromna vatra sve sprzi pa i deo moje kamere,po rukama ,neobichan osecaj...Posle budjenja drzah ruke pod vodom u kupatilu....

Kao i svaki ratni izvestac,njegov posao je naporan i opasan.Vodjen jakom zeljom da sve pretoci u zapis odlucnim korakom krenuo je u svet divljih pataka znajuci da ga tamo vreba opasnost........ a patke ko patke:roll: Najednom nasta haos.:shock: Da li je on znao u sta se upusta:!: - jeste - svesno je usao medju neprijateljski tabor i samo jedan sekund nepaznje prouzrokovao je da se na njega okomi desetine pobesnelih pataka......da li je vredno:?: - da li je mogao izbeci opecene ruke:arrow: ........a ona,ona je mirno spavala :D ususkana u svoje snove letela je visoko iznad svega i uzivala u pogledu na nebo - plavetnilo bez kojeg nebi mogla da zivi.................;)

Samantha Jouns:
Moram da vam napisem sta sam sanjala....
Sanjam kako se udajem,..pocinju pripreme za vencanje....zlatar mi je doneo 1000 vrsta burmi svih oblika i boja,....i dobila sam stvarno 1000 super poklona o kome sam mogla samo da sanjama da cu ih dobiti :) I sve je super i vencanica i torta i sve sve i ja se na kraju predomislim i javim mojim roditeljima i mladozenji (koji se nije pokazao u snu) da ne zelim da se udajem...i otkazujem vencanje....:shock:
kakav divan san :D:D:D
I dakle PSIHOLOG KAKO TI SE OVO CINI????????? :)

Ne bih hteo biti pogreshno shvacen ali ja se klonim sanjanja zbog negativne konotacije
svadbe i sveg ostalog u vezi toga.Kad god sam sanjao svadbu uvek mi se desilo neshto loshe
i sutradan losh mi dan,sve ide bez veze...

Back