Drago mi je da sa nekim mogu lepo da popricam,a da nije PP

Vidis,ja sam u pocetku normalno - hm sta je danas uopste normalno

postovala sa nekim ok pricama,onda sam skapirala da se ovde ljudi mahom zezaju i loopetaju,i da nebih strcala,ja sam se pridruzila masi.Tako da mozes svasta da procitas,sto ne znaci da to zaista mislim

Inace,to sto sam rekla za moju sestu bliznakinju,to je samo sala na moj racun,jer mi je u profilu bila macka terorista koja rafalnom paljbom ubija sve sto mrda - a ja ne volim macke, prezirem nasilje i volim ljude

ma koliko oni bili onakvi i ovakvi
Eto,valjda ti je sad malo jasnije
Nego da ti ja ispricam jos jedan san:
Priredba samo sto nije pocela.Stojim u horu,na predzadnjoj skalini.Inace prevam I sopran

.Celo jutro nas drze bez vode i hrane.:???: Meni pocinje polako da se vrti u glavi od niskog pritiska.Pocinje zujanje u usima,blago lelujanje i pad - kao sveca - pravo na parket.
Mozes da zamilis koja je to visina bila,pa plus mojih 1,65 i pljas

Od tog trenutka krece san: Limuzina,ja sedim na zadnjem sedistu,iza vozaca,koji je obucen u uniformu.Mladji muskarac,prijatnog izgleda,mada se vise ne secam kako je izgledao,bilo je to pre 20 -etak godina.
Put prav,uz sam put posadjene su topole,a iza njih zelene livade.Ne znam koliko me je dugo vozio,ali znam da su me bas dugo samarali dok se nisam osvestila.Moje prvo pitanje bilo je zasto me budite? 8) Jos jedan podatak - kad su mi izmerili pritisak posle izvesnog vremena bio je 75/60,dok su me budili,boja lica je bila blago ljubicasta,a oci
izokrenute.Mislim da bi me onaj vozac definitivno odveo tamo gde je krenuo8)
Posto si hteo da pricamo i o paranormalnim stvarima,eto ti tema.Inace,ovo nije izmisljeno i sve sto ovde na tvojoj temi pisem istina je