Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Pitanje glasi: Da li je moguce u snu sanjati osobe koje ne poznajesh a kasnije ih upoznash?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Decko potrazi kolegu ali pravog ako ti se ovo cesto desava vreme je da za sebe preduzmes nesto konkretno.Odmaraj se,vise setaj,druzi se sa prijateljlima,putuj,uci nesto novo inace ces puci a to ti valjda nije resenje i zaboravi te bivse,ocigledno su te emotivno mnogo povredile a ti ....ko zna mozda si sam to i trazio.Brini o sebi,ne o snovima i uzivaj u realnom svetu.Pozdrav!Psihologue:15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:
Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...
blizance:Decko potrazi kolegu ali pravog ako ti se ovo cesto desava vreme je da za sebe preduzmes nesto konkretno.Odmaraj se,vise setaj,druzi se sa prijateljlima,putuj,uci nesto novo inace ces puci a to ti valjda nije resenje i zaboravi te bivse,ocigledno su te emotivno mnogo povredile a ti ....ko zna mozda si sam to i trazio.Brini o sebi,ne o snovima i uzivaj u realnom svetu.Pozdrav!
Moguce je jer mozak nekada radi brze nego sto smo mi svesni pa nam tako u nesvesnom stanju tj.snu posalje neke signale a oni se kasnije realizuju na javi.Psihologue:Pitanje glasi: Da li je moguce u snu sanjati osobe koje ne poznajesh a kasnije ih upoznash?
Oprosti ako sam delovala grubo i potpuno si u pravu da su snovi cudo,htela sam samo da ti kazem da se ne opterecujes njima jer to zna prilicno da coveka iscrpi,emotivno i psiholoski/znam to iz iskustva/.Jednostavno po nekad obrati paznju na neki detalj iz sna koji ti je ostao najupecatljiviji i pokusaj da ga odgonetnes mozda saznas o sebi i svom nacinu zivota nesto sto nisi znao.Psihologue:Ljudi nema bolesti.San je chudo.Naveo sam primer iz daleke proshlosti.Sad se deshavaju drugachije stvari u snu....O tome drugi put...
Cini mi se da si predvidela dekinu smrt i bila na nju spremna/ako je kasnije umro/ ako je jos uvek ziv mislim da ces biti tuzna kada umre i spokojna jer znas gde ide.esperanca137:Prostranstvo,ogromna livada,prepuna cveca,zeleno,zeleno - dokle god se prostire pogled.Kuca u kojoj stanuju baka i deka je na sred livade,nigde zive duse,samo mir........Prelepo nebo nikada do tada ne vidjeno.
Nebo,bila sam na nebu gde zive moji deka i bakaal ima jedna stvar,deka mi je tada jos uvek bio ziv:? - ovo ne smatram kosmarom,ovo je lepo i ispunilo me je nekim posebnim mirom
i uvek se rado setim toga
![]()
esperanca137:Prostranstvo,ogromna livada,prepuna cveca,zeleno,zeleno - dokle god se prostire pogled.Kuca u kojoj stanuju baka i deka je na sred livade,nigde zive duse,samo mir........Prelepo nebo nikada do tada ne vidjeno.
Nebo,bila sam na nebu gde zive moji deka i bakaal ima jedna stvar,deka mi je tada jos uvek bio ziv:? - ovo ne smatram kosmarom,ovo je lepo i ispunilo me je nekim posebnim mirom
i uvek se rado setim toga
![]()
Proto:@Hellen
Sta je to rozdanik?I cemu sluzi?
@majcheki
Pre ces od cigareta dobiti hronicnu upalu sinusa nego od klime(klima uredjaja).
Ostavi cigarete i ja ti predvidjam da neces vise imati upalu sinusa!!!
, он је то вероватно изучавао на факулетету заједно са прорицањем будућности...
Psihologue:15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:
Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...
Psihologue:Ljudi nema bolesti.San je chudo.Naveo sam primer iz daleke proshlosti.Sad se deshavaju drugachije stvari u snu....O tome drugi put...
Psihologue:Pitanje glasi: Da li je moguce u snu sanjati osobe koje ne poznajesh a kasnije ih upoznash?
sjenka:javi se dakle, mozda cu imati nesto zanimljivo i korisno da ti pokazem! Ili ti meni!
ne donosi predrasude!
Ponesi neki skorasnji san!
Tamo ima neki moj!
A pisacu ih jos, kako se bude tema razvijala, u cilju da oslikam ono sto budemo govorili o predmetnoj temi. Naravno, odabracu neke zgodne, prema ulozi koju treba da odigraju...
Ne plasi se moje lokacije... to je samo jedna strana... I moj nick...i to je samo dio...
a istina je cjelina kako vec negdje citirah Sljegela.
15 god proucavas!!! i jos nisi ... izvini, zapanjila me cifra!
koliko imas godina? za razgovor o snovima to je bitno.
cekam (cikam) te
sjenka:naravno.
e ajde malo ozbiljnije
pitaj me nesta teze
Psihologue:Da li su moguce astralne projekcije u toku sna?
Psihologue:15 godina prouchavam snove , 8 godina pravim enciklopedije , 20 godina igram shah,
10 godina preferans , 11.11.petogodishnjica , 12 godina pravim recnik srpskog jezika tj
objashnjenja kako su nastale srpske rechi i koje su izvorne srpske rechi.....
sjenka:pa jel to da saberem ili sta? prosto sam te pitala, direktno i odgovori, tj. ako te tema snova zanima ozbiljno i prakticno a ne samo spekulativno.
Psihologue:Ne smatram da je ovo privatni chet,ali ako si ti zavrshila studije psihologije onda moze da se razgovara...