***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
prekid komunikacije s mozgom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba li se opterecivati sanovnikom? da li verovati u sve sto tamo pise?
Sanjala sam da letim na metli kradem neke visnje i kao bezim od nekog druga sa kojim sam se druzila preeee hiljadu godina ???METLA?
Au.
U kakvim si inače odnosima s tom drugaricom.. odnosno kakve ona inače emocije u tebi pokreće?
Je l' te smara, je l' ti lepo sa njom, prijatno i sl?
Ja sam sanjala pre skoro mesec dana,al' i dalje ne mogu da zaboravim taj san,
kako pricam sa drugaricom na ulici,stojimo na trotoaru i odjednom nailazi veliki kamon
sa prikolicom i u punoj brzini ulece u krivinu i ja je povlacim
i promasuje nas za dlaku.
I ok,nastavljamo nas dve pricu i ona mi govori kako treba mene i mm-a da "zrtvuje"
tj treba da udjemo u neko jezero ogromno(u tom trenutku ja vidim nas dvoje kako to radimo) i da nam isece vene na rukama sa bodezom zaobljenim pri vrhu
i ja joj kazem,znas,ne bih bas sad to da radim,hladno je da ulazim u vodu,prehladicu se
I tu se budim.
Wtf?![]()
Ovaj san je refleksija podsvesti i govori o Nemesis...
Nemesis ne voli iznenađenja- neizvesnost, jer ima loša iskustva...
Više daje nego što dobija i zato vrlo često biva razočarana...
Vidi se da nosi teret (traumu) iz prošlosti...
Zato se povlači u sebe i plaši pokazivanja emocija...
Ako sanjate jednu osobu bar jednom dva puta mesecno...sta bi to trebalo da predstavlja? da li to moze da bude san izazvan zeljom da sanjamo tu osobu ili ima neko dublje znacenje...?
hm...ovako...slusaj primerja zelim da sanjam tebe i znam da zelim da te sanjam i tako te sanjam dva tri puta mesecno....da li mislis da je taj san izazvan time sto ja zelim da te sanjam ili ima neko dublje znacenje?
Pre par noci sam sanjala
stojim na prozoru i gledam u reku
i tu blizu obale su kao kucice od slame napravljene
i pocinje da se dimi jedna,i zahvata je pozar
i vidim kako iz ostalih istrcavaju velike divlje macke
i mjaucu glasno,bas glasno,ja ih cujem iako sam unutra
i osecam nervozu jer ne znam da li su sve izasle,a ono pocinje da gori bas
i istrcava i jedna,najmanja od svih,i ja osetim olaksanje
jer znam da su sve izasle.
I tu se probudim....
Da kazem opet, wtf?
(ovakvi snovi me bune,jer obicno sanjam nesto sto mogu da povezem sa dogadjajima iz RL-a,a ovo ne mogu nikako.... i obicno ovakve snove pamtim dugo)