VOJVODJANSKA ZVERCICA
Obećava
- Poruka
- 68
Ali nick je najjaci..."samotuzna"![]()
Bila modra kad se registrovala

Inače im je veza savršena

Kakve li gluposti.........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nick je najjaci..."samotuzna"![]()
:???: da li su oni zivi uopste :???:
:???: da li su oni zivi uopste :???:
Stalno čitam tucamo se, pa mi nije jasno zašto tema, a ono još gluplje.
Stalno čitam tucamo se, pa mi nije jasno zašto tema, a ono još gluplje.
А ја читам "чућемо се"...шта то говори о мени?
А ја читам "чућемо се"...шта то говори о мени?
znam da bi mi rekli da ga odmah ostavim kad bih vam rekla da on mene tuce....ali tucem i ja njega.....koliko mogu.Uglavnom se svadjamo zbog njegovih ortaka koji ga stalno vuku od mene a pred amnom su fini.Svadjamo se i jednostavno poludimo,on me udari pa se posle izvinjava i ljubi me.Isto je i sa moje strane.U sutini mnogo se volimo i dugo smo zajedno.....sta da radim....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nekome si obećao da ćeš zvati, a zaboravio...![]()
... сам "црна овца" форума. Тако очигледну сексуалну асоцијацију читам на неки сасвим лев начин.
Чак ми ни на оној теми о пушењу и смањењу пениса није пало на памет "оно" пушење...![]()
... сам "црна овца" форума. Тако очигледну сексуалну асоцијацију читам на неки сасвим лев начин.
Чак ми ни на оној теми о пушењу и смањењу пениса није пало на памет "оно" пушење...![]()
Имам утисак да ми неко не верује, ццц.![]()
aj pitamo...parku?
ako ti ona (po)vjeruje...![]()