tucemo se

• Začetnik teme Začetnik teme samotuzna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znam da bi mi rekli da ga odmah ostavim kad bih vam rekla da on mene tuce....ali tucem i ja njega.....koliko mogu.Uglavnom se svadjamo zbog njegovih ortaka koji ga stalno vuku od mene a pred amnom su fini.Svadjamo se i jednostavno poludimo,on me udari pa se posle izvinjava i ljubi me.Isto je i sa moje strane.U sutini mnogo se volimo i dugo smo zajedno.....sta da radim.... :?: :?: :( :( :(

Jedini lijek koji te moze spasiti je :1. Da u toku seksa mu u s.u.p.a.k gurnes srednji prst i kaze Ko Koga **** Sad mother fucker!
2. Da se pojebes sa svim tim njegovim jaranima, i pokazes mu zasto su htjeli da te odvoje od njega!
3. Ovo bi moglo upaliti tako sto, bi mogla da kombinujes i 1 i 2 i to ce vise da boli od bilo kojeg samara!

Ako ti sta nije jasno procitaj opet!:hahaha:

... сам "црна овца" форума. Тако очигледну сексуалну асоцијацију читам на неки сасвим лев начин. :confused:

Чак ми ни на оној теми о пушењу и смањењу пениса није пало на памет "оно" пушење... :neutral:

... сам "црна овца" форума. Тако очигледну сексуалну асоцијацију читам на неки сасвим лев начин. :confused:

Чак ми ни на оној теми о пушењу и смањењу пениса није пало на памет "оно" пушење... :neutral:

pa, jes...tebi je samo "ovo" pušenje na pameti, baš bzvz...:lol:

:heart:

eve ga, nas Sv. Bogart...
saint-0102.gif

:confused:

Back