Tuča Delija i Žandarmerije...jos jedna poruka Rusije Vucicu?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.106
....

Tuča Delije i Žandarmerije...jos jedna poruka Rusije Vucicu?
Posto znamo da onaj deo Delija koji ne kontrolise UDBA tj Vucic, kontrolisu Rusi...

TUČA DELIJA I POLICIJE Haos ispred Marakane, navijači Zvezde skandirali "Bijete narod za male pare, štitite lopove" (VIDEO)​

https://direktno.rs/sport/fudbal/624804/delije-policija-tuca-zvezda-linkoln.html

...
Nisam znala da je tako, ali ako jeste - da ne zeli mozda ovde onda Rusija da zavede titoizam?

Sta znaci ovo "Uzicka republika" na protestima?

Pa gde jos ta beda da nam se desi?

....

Tuča Delije i Žandarmerije...jos jedna poruka Rusije Vucicu?
Posto znamo da onaj deo Delija koji ne kontrolise UDBA tj Vucic, kontrolisu Rusi...

TUČA DELIJA I POLICIJE Haos ispred Marakane, navijači Zvezde skandirali "Bijete narod za male pare, štitite lopove" (VIDEO)​

https://direktno.rs/sport/fudbal/624804/delije-policija-tuca-zvezda-linkoln.html

...
Pa i onaj deo koji kontrolipe udba - sasvim je moguće da Rusi dopiru i do njih. Zato što je moguće da su Rusi prisutni i u udbi. Doduše, prisustni su i drugi.

Jedino od čega je čak i komunizam bolji je Vučić i njegov režim. :rotf:
Lično bih voleo na par dana da vidim manifestaciju komunističke narodne pravde nad Vučićem i njegovim ljudima.
Zato sto si komunista.

I meni je odavno jasno da skriveni (polu)komunisti su za ovakve mere i ne smiruju se.

Moze se na pravni nacin doci do pravde, ali vi komunisti ne mirujete.

NI U KOM SLUCAJU nije bolji komunizam-titoizam od Vucica, vi ste pojedini potpuno zablesavili.

Ober glupost je sto ne citas a ubacujes se. Nisam mislila na tribinu, vec na proteste juce u Novom Pazaru. Sta znaci to "Uzicka republika"?

Jel' su to neki neokomunsti?
Smrdljivi Broz je mnogo učinio za muslimane, pa oni malo ističu uspomenje na njega.
Moj stav je da se iskoriste čak i titoisti za rušenje ava, a po oslobođeju da se odbace kao upotrebljen prezervativ.

Zato sto si komunista.

I meni je odavno jasno da skriveni (polu)komunisti su za ovakve mere i ne smiruju se.

Moze se na pravni nacin doci do pravde, ali vi komunisti ne mirujete.

NI U KOM SLUCAJU nije bolji komunizam-titoizam od Vucica, vi ste pojedini potpuno zablesavili.
Ja sam demokrata, monarhista, pravoslavac i četnikofil.
A ti možeš da me zoveš kako želiš, bitno je da Vučić dobije feklano obrađenom motkom preko leđa! :lol:

Smrdljivi Broz je mnogo učinio za muslimane, pa oni malo ističu uspomenje na njega.
Moj stav je da se iskoriste čak i titoisti za rušenje ava, a po oslobođeju da se odbace kao upotrebljen prezervativ.
Malo sutra. Tako je Djindjic razmisljao dok mu nisu dosli glave.

Nema igranaj sa istorijom i sa ljudima, budi posten i postenom (i dobrom) se nadaj.

Poštenje je lepo, ali prema avu se odnositi na najnepošteniji način - to je pravda, nešto što on zaslužuje više nego bilo šta.
Pravda je jedino Bozja, na zemlji i sudska, a komunisti su oni koji misle da pravdu mogu i treba u svoje ruke da uzimaju. Ne samo komunisti, nego i zveri od ljudi.
Pa streljanje je preki sud, avetinjo! :rotf:
Pogresila sam i videla, ali me mrzelo da ispravljam, mnogo si nesto "otkrio" sad?:roll:

Back