Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.731
sa boldiranim se slažem...sa ostalim neNe uopštavam ja ništa.. Ovamo hoće da rade ali i da budu slobodne, hoće da imaju pare i karijeru ali i da odmaraju kad hoće, bile bi domaćice i imale buljuk dece ali bi i plaćale čistačice, one bi i ravnopravnost ali da i dalje imaju status izdržavanog lica i beneficije... Apsolutno mi se gade ljudi, gade.
Zato se i bave sponzorstvom, ono omogućava upravo to, da rade malo, nešto sitno čisto da rade ili prate onog svog, imaju pomoćnice, para u izobilju, puna usta ravnopravnosti... To su upravo razlozi.
Što je rekao jedan doktor kad mu je dopizdilo više "crkli vi svi dabogda, a i ja zajedno sa vama".
zašto da ne pokušaju da to sve imaju? Ali ne na tuđi teret nego onim što stvore sa svojim supružnicima
A da trebad aimaju beneficije na bolovanju dok su - TREBA
Nije valjda da bi i to osporio?
ne pratim te više, pospana sam...

- - - - - - - - - -
znam da je jedan primer i nije merodavan
par, doktori oba, sigurno ambiciozni, aj sto su dva deteta imali, imali i kucnu pomocinicu,majka pojnekad pomagala, teli i trece, ulete blizanci...prvo je mus dozirao zeni diaceprem, da je on na kraju, pored jos jedne pomocnice zavriso u bolnici..nije podneo vise stres...jer pored dece hoce i karijere a i mnogo para...kom eto treba
uvek se setim kad kazu "celog zivita jurimo za parama da bi ih posle trosili da se lecimo"
t su, čini mi se, bili preveliki prohtjevi
kod tako ambicionzih ljudi jeste teško sve uskladiti...i pitanje je kako izgleda ta porodična atmosfera
to su slučajevi krajnosti o kojima nisam mislila

A onda odem kod dr, a on me nagrdi najstrašnije - blizance nosiš, dva puta se poradjala, jel ti znaš koliko je to opasno... blablabla... Otišla sam na bolovanje početkom šestog meseca, kada zaista više nisam mogla i kada je taj moj posao zaista postao rizičan za blizanačku trudnoću.