Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
Secam se jednom u autobusu kad je neki deda trazio od trudnice u poodmakloj trudnoci da USTANE :shock: da bi on seo. Jer boze moj on je invalid , iako hoda na dve noge :-| ... pa se josh izdrao na zenu ''Sta mene briga sto si ti trudna , ko ti je kriv sto si trudna , ja sam invalid kako te nije sramota , vamo tamo'' Ko da nije mogao da pita ostale ljude da mu ustanu...
Uglavnom zena je ustala , i dala mu da sedne. I bila potresena , i odmah joj je jedan drugi cove ustupio mesto.Uz komentar ''Pusti budalu,vdish da nije sav svoj.'' Dok je budala i dalje gundjala ''trudna , nja...pa sta...moz misliti...''
Idiotizam.
Uglavnom zena je ustala , i dala mu da sedne. I bila potresena , i odmah joj je jedan drugi cove ustupio mesto.Uz komentar ''Pusti budalu,vdish da nije sav svoj.'' Dok je budala i dalje gundjala ''trudna , nja...pa sta...moz misliti...''
Idiotizam.

, za bebu se slazem, nije joj mesto na raskrsnici, u izduvnim glasovima...
) da su njihovi omalovazavajuci, cak i uvredljivi stavovi nista drugo do puki odraz stereotipa. A neki angazman sopstvene pameti u donosenju sudova - npr podela ljudi na "oni" i "mi, "podatak" o BAR 14 trudnoca... - ocigledno je nepotreban. Licno, uzasavam se takvih ljudi.