OIlija
Zainteresovan član
- Poruka
- 447
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije vama gracijanima lako , debela mrena na očima i gusta paučina na mozgu !Ilija, moram te pohvaliti da pričaš na izuzetno zanimljiv i zabavan način. Ako ovako svojoj deci pričaš priče pred spavanje i slično, mora da im je baš zabavno. I glas, intonacija, sve...
Da sam ovako neki neznalica moram priznati da bi mi sve bilo izuzetno pitko.
Nije vama gracijanima lako , debela mrena na očima i gusta paučina na mozgu !
Znaš li možda od koga je krenula priča o Maeotskom jezeru na mjestu Azovskog mora ?Nije to bila nekakva provokacija, već autentična pohvala.
Znaš li možda od koga je krenula priča o Maeotskom jezeru na mjestu Azovskog mora ?
Herodot kaže da je Maeotsko jezero ustvari Azovsko more ? Herodot tolika neznalica da nezna razlikovati more i jezero ?Od prvih pisaca koji opisuju to.
Ovako poimenice, rekao bih od Herodot.
Herodot kaže da je Maeotsko jezero ustvari Azovsko more ? Herodot tolika neznalica da nezna razlikovati more i jezero ?
I znaš li tko je prvi u novije vreme pokrenuo tu priču da je Maeotsko jezero Azovsko more ?Pa zvali su ga i močvarom; to je još čudnije.
Nisam shvatio da me pitaš za terminološku zbrku, već sam pomislio da pitaš za Majotidu.
I znaš li tko je prvi u novije vreme pokrenuo tu priču da je Maeotsko jezero Azovsko more ?
Otkud na njegovoj karti iz 1523. godine tolika ostrva na južnoj obali Crnog mora uz tlo Anadolije kojih danas nema na kartama ?
Hvala ! Zaista u mojoj potrazi informacija o tim ostrvima pronađoh samo podatke o Kafkenu . Jesi li pronašo ostrvo koje on imenuje kao Aresovo ostrvo ?Ovo prvo, ostrvo kod Giresuna, verujem da te interesuje (mesto je za koje se smatra da je iz priče o argonautima).
Pogledajte prilog 734710
Hvala ! Zaista u mojoj potrazi informacija o tim ostrvima pronađoh samo podatke o Kafkenu . Jesi li pronašo ostrvo koje on imenuje kao Aresovo ostrvo ?
Ooooo baš odgovara opisu . Koja reka mu je tu Termodont ?Pa to je.
Ooooo baš odgovara opisu .
Koja reka mu je tu Termodont ?
Našo sam ranije da je ova velika reka levo kao Halis , pa sam pokušavo tu pronaći reku Termodont sličnu po opisu iz Argonautike . Očekivo sam veliku reku , kad ono rečica - malo veći potok ?Misliš, fale joj opasne džinovske magične ptice?
A zašto ne koristiš malo google da pretražiš sam??
https://pleiades.stoa.org/places/857352
Našo sam ranije da je ova velika reka levo kao Halis , pa sam pokušavo tu pronaći reku Termodont sličnu po opisu iz Argonautike . Očekivo sam veliku reku , kad ono rečica - malo veći potok ?
Ne, nego reka.Misliš, fale joj opasne džinovske magične ptice?