Sanjam ja..
1] Idem s neka dva lika.. i ovaj mi kaze 'Idemo na Kalemegdan da gledamo snimanje Velikog Brata'.. a ja kao, 'pa dobro, ovde se rastavljamo', i krenem da se rukujem s njima i ono niotkud pojavi se treci lik, neki grmalj i gleda mene onako, ja da se rukujem s njim, vidim ko je on, i onda kao 'Izvini brate, nisam hteo'.
2] Setam se nekim nepoznatim gradom sa neke 3 zene. Cini mi se da su one iz Hostela 2. Idemo mi tako, u strahu da nas neko ne uhapsi, posto nas, izgleda, jure vlasti. I krenemo mi nekom seoskom stazom, jer ce tamo teze da nas uhvate. Kad ono vidis neke zivotinje. I dodje puma. I ja kao ne smem da pomazim pumu. A ove smeju i ja kao 'Brate...' .. i onda su se one igrale s mackom.
3] Stizem sam u zgradu gde zivi jedan lik.. i ulazim ja tu i pojavim se u nekoj seoskoj kuci. U prizemlju je neki covek koji ima auditorijum i poslugu i on je izgleda neki pametan covek, mudrac, strateg, profesor. Pocne on da mi govori kako je on mene ucio od davnina, i onda kaze da nas napadaju. Popnem se na sprat i vidim uzivo prezentaciju, vojnici imaju puske koje su zapravo stapovi sa sijalicama vezanim za vrh. I ubijaju neke napadace.
4] Uhapsila me je madjarska vlada. (drugi put u snovima do sada)
...sigh..