Tripovi...

imam ja druga koji tripuje da je LeBron James, dao mu ja neke klipove sa njim i on se žešće ispalio, vrhunac je bio kad mi je rekao na treningu: "Ja kad budem imao dete, ja ću da mu kažem da mu je LeBron deda."
4v3k1mh.jpg

ovaj levo je on, a inače je onako dobar, samo što ponekad zna da pita pitanja tipa zašto sunce sija.

ovaj desno je isto dobar dečko, on ne tripuje ništa, a uzrečica mu je dileja

Gledala sam pre mesec-dva neki japanski horor, sa nekim duhom, nekom mrtvom klinkom. i ona sve radi nesto: rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... a stalno u nekim uglovima... a kada sam otisla da spavam, uskocila sam u krevet i sve tripovala da su uglovi sobe potamneli i da viri njena kosa odatle.....

E, T. Transistore, ne brini, to se i meni desava. Nervi su mi alergicni na komarce, pa ih cujem i kada ih nema, ustajem u sred noci, palim svetlo i tada ih nikada ne cujem, a cim legnem: zuuuuuuuuuuuuujjjjjj... ako mislis da sam normalna, smatraj i sebe normalnim :)

Warden_Assasin:
E, T. Transistore, ne brini, to se i meni desava. Nervi su mi alergicni na komarce, pa ih cujem i kada ih nema, ustajem u sred noci, palim svetlo i tada ih nikada ne cujem, a cim legnem: zuuuuuuuuuuuuujjjjjj... ako mislis da sam normalna, smatraj i sebe normalnim :)
U, kul. Valjda si normalna, ne znam ja :) Najgore je sto to ume da se desi kad vec polu utonem u san i onda moram ponovo da se uspavljujem... to umara..

E, sad sad sam se setila jednog. Elem, bila ja kod drugarice na rodjendanu pre tri godine, i sad kraj rodjendana, svi uzimaju jakne, guzva.... I moja jakna ni manje ni vise na podu! I sagnem se ja i kao neka reklama lezi dole. Uzmem ja to, kad ono 50 evra i 3000 dinara!!!!!!!!!! Tako sam se istripovala da ce neko da me vidi, da sam to strpala u gace i nonsalantno izasla.....

Back