Tripovi...

Ajoooj, sad sam se setila. Kad sam dobila prvi mobilni (3 raz), neki siemens m50, ja ga posle mesec dana dala drugarica i ona istiska neke dugmice i promeni mi meni. Ja sam se toliko istripovala da mi je pokvarila, da sam uzela njen mob i pocela da ga palim i gasim.... koji sam ja kreten.... :D

Ova sanjitza je najveca triperka! :lol:
aleksandra_93:
u jednoj gimnaziji trojica ucenika se zabila u zadnju klupu na chasu i zajebavail se a profi puko film pa reko ZADNJA KLUPA NAPOLJE! a ova trojica "jeste sigurni?" -jesam -sto posto? -da! I ovi uzeli klupi u op kroz prozor sa treceg sprata!
au profa divljak mora da se istripovao gadno

E, sad sam se setila jednog... Igram ja sa babom i drugaricom '' ne ljuti se covece '' u 10 dinara, i sad sam se toliko uzivela da skoro i ne slusam sta kazu drugi. I igra moja drugarica i kaze dvojka, a ja se istripujem da je rekla dojka i padnem u komu... :D

Sanjica-triperka, ali, razumem te i ja se utripujem žešće kad igram nba07, počnem da psujem sudije, da bijem džojstik i tako, a ne ljuti se čoveče ne igram, jer sam pobacao figurice :mrgreen:

Evo jednog tripa....
Bila ja sa najboljom ortakinjom napolju pre mozda 7 godina..i mi onako klinkice tek nam namestili park ono ljuljaske, vrteska i klackalice!!!!!!! I ono svi klinci stoje u redu a nas dve huliganke kao sada ce mo mi preko reda...Spremaju se da sidju neke dve sa ljuljaska i ja i ona potrcimo da zauzmemo mesto!! Trci ona brze od mene i kako nije gledala udari je ljuljaka od pozadi..jer se nije zausavila! I ja ono pocinjem da se smejem ali nastavljam da trci i kada je mene pokupila sve sam zvezde videla...ona onako place i kada je videla mene kako letim ka njoj ona u komu...i tako nas dve odemo sa cvorugama i modricama kuci!!!!!! Onako isakacene ko da nas je neko klao!!

kad se zavrsio koncert pepersa i kad sam izlazio sa one poljane drzao sam se za tasnu od ortaka da se ne pogubimo i posle 5 min. pogledao ispred sebe i provalio da se drzim za tasnu nekog levog lika :-D

prosle godine na moru legnem ja da spavam i negde oko 3 ujutro probudim me skripanje vrata ja pogledam vrata se sama otvorise i zatvorise,onako polubudna pogledam malo bolje kad ispred kreveta stoji neki coek nesto ne znam tacno sta,ima Kao neku kesu na glavi koja svetli ..veoma cudno,al tada sam se bila tolIKo uplasila da sam jedva disala nisam se pomerala,videla sam da taj Lik nosi noz u ruci i bojala se da ce me ubiti il nesto....posle nekoliko minuta sam skupila hrabrost i okrenula se na drugu stranu i zaspala ponovo,
ovo se stvarno desilo nisam sanjala....jer probudilo me je skripanje vrata, i sve sam to u stvarnosti dozivela,nisam bila sama u sobi iza mene je lezala jos jedna devojka,al nisam stvarno imala hrabrosti da je zovem il bilo sta drugo...

ja i drug smo se setali pored reke,ali nije mi on samo grug vec i simpatija,i onda ja kao za inat htela da sidjemo do pecaroskih mesta,ja se okliznula na mulj i upala u plicak,a da stvar bude gora povukla i njega za sobom....

Mr.Masacre:
kako li ti je uspelo da zaspis bas me zanima......ja bi u takvom trenutku naleteo na njega pa bi bilo ili ja ili on ili bi prosto umro od straha - izdalo bi me srce :-D

polako sam se okrenula ka drugoj strani al jedva....tako sam se bojalaa da me ne zabode sa onim nozem
onda sam sklopila oci i celo vreme se i daje bojala da me ne ubije dok sam jos bila budna.....
valjda mi se ovo vise nece desavati

Jednom za Novu godinu ja spavala kod drugarice a imam problem sa mesecarenjem. U neko doba ja sam ustala i pocela da je udaram vredjajuci je.Jedva me je smirila.Sva sreca te njeni nisu bili kod kuce

Back