Tripovi...

aleksandra_93:
prosle godine na moru legnem ja da spavam i negde oko 3 ujutro probudim me skripanje vrata ja pogledam vrata se sama otvorise i zatvorise,onako polubudna pogledam malo bolje kad ispred kreveta stoji neki coek nesto ne znam tacno sta,ima Kao neku kesu na glavi koja svetli ..veoma cudno,al tada sam se bila tolIKo uplasila da sam jedva disala nisam se pomerala,videla sam da taj Lik nosi noz u ruci i bojala se da ce me ubiti il nesto....posle nekoliko minuta sam skupila hrabrost i okrenula se na drugu stranu i zaspala ponovo,
ovo se stvarno desilo nisam sanjala....jer probudilo me je skripanje vrata, i sve sam to u stvarnosti dozivela,nisam bila sama u sobi iza mene je lezala jos jedna devojka,al nisam stvarno imala hrabrosti da je zovem il bilo sta drugo...
mwahahahaha obozavam da sanjam kosmare :twisted:

marsupilami:
i sta je onda bilo.....

onda sam se probudila....ne odma ,ujutro i razmisljala o svemu tome, i da pitala sam tu devojku sto bila samnom u sobi el cula il videla nesto sinoc mozda kao...ona kaze ne.
JA je pitam el si ti ostavila vrata otvorena kad se vracala iz wc,kaze ona nisam isla u wc.... :-|

marsupilami:
ja i drug smo se setali pored reke,ali nije mi on samo grug vec i simpatija,i onda ja kao za inat htela da sidjemo do pecaroskih mesta,ja se okliznula na mulj i upala u plicak,a da stvar bude gora povukla i njega za sobom....
to je blam a ne trip
marsupilami:
Jednom za Novu godinu ja spavala kod drugarice a imam problem sa mesecarenjem. U neko doba ja sam ustala i pocela da je udaram vredjajuci je.Jedva me je smirila.Sva sreca te njeni nisu bili kod kuce
to jeste trip

Svake veceri kad legnem da spavam cujem zujanje. I onda onako iskocim iz kreveta, do svetla brzo i gledam 10 minuta i nema komarca. I vratim se da spavam i onda mi opet zuji to u uvetu i ja da poludim, iskocim, uvatim papucu spreman da unistim insekte.. ali nema nicega. Tripuje se uvo. :S

ja sanjala kako sam jednog dana bila ljuta i nisaam mogla vise da izdrzim,usla sam u neku garazu tako je izgledalo...malo razgledala i na stolu videla pistolj.....ja ga uzela uperila u slepoocnicu i opalila.....bilo je cudno nekako kao da sam osetila bol malo,pala sam na zemju, oci su mi bile otvorene i osecala sam se mrtvo i bzvz i razmisljala kako bi bilo bolje da se nisam ubila.Onda sam ustala odjednom,stavila ruku na mesto de sam se upucala i bila je rupa i malo krvi....dalje el nesto bilo nem pojma........mozda ovo i nije neki trip,ne znam bas al primer mojih snova iz 2006

Back