Samo da pozdravim cijenjene forumase ,sjecam se da sam otvorio bio ovu temu sa svojom bojazni(sorry,izvinjavam se,nisam ovu temu bio otvorio,vec drugu,pod slicnim nazivom,sorry,izvinjavam se zaista),hvala Bogu,sada je sve ok,to je mozda bilo tada malo poviseno zbog neke masne hrane koju sam konzumirao 24h prije nalaza,iako to ne mora znaciti,ali uvijek su mi naglasavali,da je to kod mene normala,da trebam ponoviti,nedavno ponovio,trigliceridi ispod 2.3,tacno,1.6. Hvala Bogu,i pretpostavljao sam da ce biti sve ok,jer sam ,kao sto sam pisao,kada sam tek otvorio ovu temu,momak koji ima 74kg,visok 178-182,ne znam tacno,nisam se mjerio,ne sjecam se,tako,da,jedino sto sam zadnje vrijeme bas slabo fizicki aktivan,8znaci,rijetko gde izlazim,jer sam se bas prozivio u svojih 30 godina),tako da "mi je dosta"za narednih 15,"sto bi se reklo",ali uglavnom,hvala Bogu,sve je ok ,super,naravno,i dalje paziti na ishranu,jer sam zapoceo sa drugacijom prehranom,dosta mi je suhe i brze hrane,i za trigliceride ,to mnogi pisu,da je jako dobro,i sam sam to pio,limun i celer,ne sjecam se sada recepta,ali ima upisano ovde u temi.U svakom slucaju,zelim svima svako dobro,da svako rijesi svoj problem,tko god da ima neki problem,u sto karecm periodu,hvala svima za savjete,naravno,ostajem u temi,pratim vas,citam,dobri ste,svaka cast.Lijepu vecer zelim,i naravno,ugodan i lijep predstojeci vikend.Svako dobro i pozdrav.