M Masno-TkivoInViVo Primećen član Poruka 647 danas u 08:08 - Nizak holesterol #26 Ne znam samo ljudi koji jedu tečnu hranu, samo piju sokove godinama ili ceo život, kolko je njima holestoler.
Ne znam samo ljudi koji jedu tečnu hranu, samo piju sokove godinama ili ceo život, kolko je njima holestoler.
Ganfajter Stara legenda VIP Banovan Poruka 85.846 danas u 09:19 - Nizak holesterol #27 Pera zdera: Znaci da pojacam hranu, hvala svakom slucaju Kliknite za proširenje... uzmi svinjski mozak i jedi
Pera zdera: Znaci da pojacam hranu, hvala svakom slucaju Kliknite za proširenje... uzmi svinjski mozak i jedi
Manga Hilux Stara legenda Poruka 87.209 danas u 10:02 - Nizak holesterol #28 Masno-TkivoInViVo: Ne znam samo ljudi koji jedu tečnu hranu, samo piju sokove godinama ili ceo život, kolko je njima holestoler. Kliknite za proširenje... ,,,pa i ta, i takva hrana mozhe biti itekako bogata mastima,,,
Masno-TkivoInViVo: Ne znam samo ljudi koji jedu tečnu hranu, samo piju sokove godinama ili ceo život, kolko je njima holestoler. Kliknite za proširenje... ,,,pa i ta, i takva hrana mozhe biti itekako bogata mastima,,,