Tri NLO-a pala u Kazahstanu, pokrenuta istraga

kuc, kuc..
sad ti kazi; "ko jeeeee?" :per:

ko jeee?....:)

ali kako ne shvatas?......ovde nije rec o cimanju sa postavljenom temom,vec o cimanju na racun npr tvog i salovog ponasanja...

ok,stvarno deluju suvise naivno neke teme sa kojekakvim reptilima itd,pa cak i da se razume neko segacenje i cimanje.....

ali ovde je drugacija situacija...ovde se radi o vesti koju su lansirali i prenose mediji jedne drzave......MOZDA njihova nacionalna tv......kao kada bi tako nesto kod nas objavio npr RTS....

znaci,ipak "tezina" ove vesti nije isto kao kada dodje neki klinac na ovom forumu i krene da prica neke teorije o reptilskim zaverama ili sta vec....

A ako dodje starac, i isprica tako nesto? =)

Jel bi ga onda ozbiljnije shvatio?

Ili mozda nisu dovoljni ni klinac ni starac, nego jedino ako se tako nesto objavi na zvanicnim medijima?

E moji vi... =)

klinac,starac svejedno......mada,to uglavnom pricaju manje-vise klinci,starci tesko da imaju volje i zelje za tako necim....

ne bih shvatio ozbiljno ni klinca ni starca,nikoga ko prica tako neke price tipa "zdravo za gotovo"......bez IKAKVIH dokaza......vec eto,"dokaz" je samo to sto je neko nesto ispricao....

ali ovo je vec drugacije........ne samo sto je objavljeno na medijima,vec postoji i ocigledno zvanicno saopstenje njihove policije da ce ispitati slucaj.....

naravno,ni to ne znaci da su DEFINITIVNO u pitanju nekakvi vanzemaljci,ali da je neka nesvakidasnja pojava,to jeste........pa sad,MOZDA su i vanzemaljci........valjda cemo saznati,kako budu dalje stizale vesti......

E, stvarno niste fer vi sto ismejavate ovu temu! Ja imam veoma cvrst dokaz da su vanzemaljci stvarno dosli kod tog coveka sto je bio tu u 3 sata...

Sledeca slika je veoma dobra i dokazuje da su vanzemaljci svratili do nas zemljana....;)

wrc3k.jpg

Sta mislite o slici?:D:per:

Koji ste vi idioti =)))

Ma neka si mi ti lep, mlad i pametan...neka si ti jedini koji je svestan zavere reptiloida, a mi svi nesvesni.

Neka si ti nama ziv i zdrav, i uzbrdo brz.

Sto se tice NLO-a, imam ja svoju teoriju.
(izvinjavam se reptil -fanovima sto se mozda nece poklapati sa njihovom, ali sta da se radi..)

Elem, kljucna figura cele misterije je onaj seljak.
Kazu da je u tri sata bio na njivi?

A znate li vi sta seljaci u tri ujutro rade na njivi?
Sade i zalivaju vutru.

Mislim da su aliensi (reptiloidi) imali dil sa seljakom, i on ih je redovno snadbevao travom.
Oko pola tri, oni su sleteli, zapalili dzoint na njivi sa seljakom i naduvani sa tovarom krenuli kuci, na neku mocvarnu planetu.

Ipak, onako nadrogirani su se nesto utripovali, pa u po frke krenuli u rikverc i skrkali se o zemlju.
A seljak bio namazan, pa pozvao vlasti..kao, nema on nista sa njima..
Takodje smatram da je taj poljoprivredni proizvodjac niko drugi neko Nikko, koji nas sada priprema na invaziju reptiloida na zemlju.

Je'l tako, Nikko?? :)

Eto, to je moja teorija za koju ne tvrdim da je tacna, ali sasvim moguca.

E, stvarno niste fer vi sto ismejavate ovu temu! Ja imam veoma cvrst dokaz da su vanzemaljci stvarno dosli kod tog coveka sto je bio tu u 3 sata...

Sledeca slika je veoma dobra i dokazuje da su vanzemaljci svratili do nas zemljana....;)

wrc3k.jpg

Sta mislite o slici?:D:per:

Hmmm....nakon ovoga, moracu sesti i sam sebe preispitati....
Mozda, zaista mozda sam gresio do sada u vezi reptiloida......

šta radi traktorista u tri ujutro... !!? :evil: a šta je radio Đura u avionu iznad bukov 'ce ... a?
jes' stvarno, pričao je još u svom gostovanju na maajkinom cd-u

"Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije... ovaj... jutarnje,
zaljevao sam pesticidima polje iznad bukovice
Kad se iznenada,... na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio
Neki eee objekat eee nepoznat koji je bio bljestav
Ustvari mjenjo je boju
Ustvari... bio je zut, zelenkaste boje... povremeno
Onda sam iznenada.., zacudio sam se jer sam primjetio
Da avion jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pri tom ne okrece
A ja sam znao da se avion morao kretat
Jer sam ga upalio i sve
Medjutim motor je mirovao sve je stajalo
Taj objekat je proletio par puta pored mene
Pogledo sam dole, pesticidi su oo nisu padali po njivi
Nego su na moje ooo opsto iznenadjenje stajali u zraku
Onda sam s ovaj nisam gubio pribranost ni jednog momenta
Pokusao sam da pokrenem avion nije mi polazilo za rukom
Kad kad mi se taj objekat izgubio
Nepoznati bljesteci ee zeleni ustvari crveni je bio
Taj zelenkasti objekat kad kad kad se izgubio iz vidokruga
Avion je sam kreno naprijed i ja sam imao apsolutnu kontrolu
Nemojte me vise stvarno"

ne znam za vas ali ja đuri fakat vjerujem ;)

Poslednja izmena:
Ma neka si mi ti lep, mlad i pametan...neka si ti jedini koji je svestan zavere reptiloida, a mi svi nesvesni.

Neka si ti nama ziv i zdrav, i uzbrdo brz.

Sto se tice NLO-a, imam ja svoju teoriju.
(izvinjavam se reptil -fanovima sto se mozda nece poklapati sa njihovom, ali sta da se radi..)

Elem, kljucna figura cele misterije je onaj seljak.
Kazu da je u tri sata bio na njivi?

A znate li vi sta seljaci u tri ujutro rade na njivi?
Sade i zalivaju vutru.

Mislim da su aliensi (reptiloidi) imali dil sa seljakom, i on ih je redovno snadbevao travom.
Oko pola tri, oni su sleteli, zapalili dzoint na njivi sa seljakom i naduvani sa tovarom krenuli kuci, na neku mocvarnu planetu.

Ipak, onako nadrogirani su se nesto utripovali, pa u po frke krenuli u rikverc i skrkali se o zemlju.
A seljak bio namazan, pa pozvao vlasti..kao, nema on nista sa njima..
Takodje smatram da je taj poljoprivredni proizvodjac niko drugi neko Nikko, koji nas sada priprema na invaziju reptiloida na zemlju.

Je'l tako, Nikko?? :)

Eto, to je moja teorija za koju ne tvrdim da je tacna, ali sasvim moguca.

Ne, ne, ja mislim da je taj seljak ustvari Ajs Nigrutin... Dokaz sledi --->

prije dvadesetak godina, na dnevniku, ne znam više koje televizije (RTS, RTCG ?), udarni termin, u uvodnom dijelu najavljena je exluzivna vijest da je u moskvi, na nekom trgu, sletjela kosmička letjelica iz koje je izašlo humanoidno biće u srebrenkastom skafanderu i da će o tome biti nešto više u nastavku dnevnika ... (skoro da sam citirao)
dnevnik se završio a da to više nije nijednom pomenuto,ni potvrđeno ni demantovano... nikad više... niđe

nije bio prvi april

ovo što se toliko priča o događaju u kazahstanu je očigledan napredak u smanjenju kontrole nad medijima ili im je zahvaljujući internetu umaklo

Ooooooo da!

Obozavam owakwe teme! Samo zato sto,swe je wise i wise NLO dogadjaja koji se ne mogu sakriti!

Owo neka bude dokaz da nismo sami!!!

I da,ja sam wec pomenuo,da u swemiru postoji mnogo wrsta neotkrivenih metala,i naravno kao primer sam pomenuo one od kojih mozes da ostanes mlad. To sam naweo samo kao primer da docaram. Elem bilo kako bilo,garant je owa letelica napravljena od nekog neotkrivenog metala!

I jos nesto,to sto Vragana objasnjava sta je sta,ok... Pustimo je,ali neke stvari ostaju zagonetne do kraja.

Back