Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
A da obucem Krokodil Dendi autfit?
Imamo posla sa reptiloidima iz teletabilenda.....
Imamo posla sa reptiloidima iz teletabilenda.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kuc, kuc..
sad ti kazi; "ko jeeeee?"![]()
znaci,ipak "tezina" ove vesti nije isto kao kada dodje neki klinac na ovom forumu i krene da prica neke teorije o reptilskim zaverama ili sta vec....
A ako dodje starac, i isprica tako nesto? =)
Jel bi ga onda ozbiljnije shvatio?
Ili mozda nisu dovoljni ni klinac ni starac, nego jedino ako se tako nesto objavi na zvanicnim medijima?
E moji vi... =)
Koji ste vi idioti =)))
E, stvarno niste fer vi sto ismejavate ovu temu! Ja imam veoma cvrst dokaz da su vanzemaljci stvarno dosli kod tog coveka sto je bio tu u 3 sata...
Sledeca slika je veoma dobra i dokazuje da su vanzemaljci svratili do nas zemljana....
![]()
Sta mislite o slici?![]()
Takodje smatram da je taj poljoprivredni proizvodjac niko drugi neko Nikko, koji nas sada priprema na invaziju reptiloida na zemlju.
Je'l tako, Nikko??![]()
Nemojte tako.Tri ujutru je sasvim legitimno vreme za poljske radove.
To vam kažem ja, koji sam često u toj situaciji .(autentično svedočenje,ne treba link)
Šalimo se na račun nečeg drugog al radno vreme paora je od 0-24.
Ma neka si mi ti lep, mlad i pametan...neka si ti jedini koji je svestan zavere reptiloida, a mi svi nesvesni.
Neka si ti nama ziv i zdrav, i uzbrdo brz.
Sto se tice NLO-a, imam ja svoju teoriju.
(izvinjavam se reptil -fanovima sto se mozda nece poklapati sa njihovom, ali sta da se radi..)
Elem, kljucna figura cele misterije je onaj seljak.
Kazu da je u tri sata bio na njivi?
A znate li vi sta seljaci u tri ujutro rade na njivi?
Sade i zalivaju vutru.
Mislim da su aliensi (reptiloidi) imali dil sa seljakom, i on ih je redovno snadbevao travom.
Oko pola tri, oni su sleteli, zapalili dzoint na njivi sa seljakom i naduvani sa tovarom krenuli kuci, na neku mocvarnu planetu.
Ipak, onako nadrogirani su se nesto utripovali, pa u po frke krenuli u rikverc i skrkali se o zemlju.
A seljak bio namazan, pa pozvao vlasti..kao, nema on nista sa njima..
Takodje smatram da je taj poljoprivredni proizvodjac niko drugi neko Nikko, koji nas sada priprema na invaziju reptiloida na zemlju.
Je'l tako, Nikko??
Eto, to je moja teorija za koju ne tvrdim da je tacna, ali sasvim moguca.
Vidji vraga od Vragane,tjuti Sale i vadi odijelo iz ormara
danas imamo posla
ps i mojne obuces tamnoplavo ko prosli put...ispadamo neozbiljni
zatvorice nam nvo : )))