Trgovce u lance! Bezobrazno niske cene u EU!

Cekaj sad. Menjas pricu.
Prvo si pricao da je jeftinija.
Kad smo pokazali da nije sad pricas da nije istog kvaliteta.
Kad pokazemo da je i istog kvaliteta verovatno ces reci da je nalepnica na Hrvatskoj tegli lepsa :D

Da te ja prenikujem u Mario Kontras?
Verovatno ni samog sebe ne razumeš šta misliš a još manje šta kažeš. Ja tu ne mogu ništa da ti pomognem. Na pumpi u hrvatskoj jeftinija nutela nego po supermarketima u srbiji. I još je EU kvaliteta bez loja.

Verovatno ni samog sebe ne razumeš šta misliš a još manje šta kažeš. Ja tu ne mogu ništa da ti pomognem. Na pumpi u hrvatskoj jeftinija nutela nego po supermarketima u srbiji. I još je EU kvaliteta bez loja.
Prvo pokazali smo da nije.
Ne znas matematiku.
Drugo.
Sto se tice tog ulja o kome pricas.
Svi ovde kukate za starim dobrim Eurokremom.
Da li si svestan koliko je ulja imao taj stari dobri eurokrem koji svi zelimo?
Ja ga leti nisam ni kupovao jer se od vrucine izdvajalo ulje na vrhu. Video se jedno dva milimetra debeo sloj zute tecnosti.
Stariji se sigurno secaju ovog o cemu pricam.

Prvo pokazali smo da nije.
Ne znas matematiku.
Drugo.
Sto se tice tog ulja o kome pricas.
Svi ovde kukate za starim dobrim Eurokremom.
Da li si svestan koliko je ulja imao taj stari dobri eurokrem koji svi zelimo?
Ja ga leti nisam ni kupovao jer se od vrucine izdvajalo ulje na vrhu. Video se jedno dva milimetra debeo sloj zute tecnosti.
Stariji se sigurno secaju ovog o cemu pricam.
Samo ti kupuj nutelu u lidlu i cedi loj ja nemam nameru. Snabdevam se u inostranstvu em jeftinija em nema lidl loja unutra.

Ja kupio pred par mjeseci tu Nutellu iz Lidla, piše "proizvedeno u Njemačkoj". Pa ne znam, kao što si rekao, prepuna nekakave masnoće. Meni osobno je Linolada puno bolja. A što ja znam, možda je to i stvar navike, ali teško da ću Nutellu kupiti u bližoj budućnosti pored Linolade, koja je još i jeftina, a po meni, bolja.

Samo ti kupuj nutelu u lidlu i cedi loj ja nemam nameru. Snabdevam se u inostranstvu em jeftinija em nema lidl loja unutra.
Ja kupujem u Grckoj Merendu koja je 3 koplja ispred nutele. :tongue2:

Kad se vracam sa mora uvek uzmem 10 tegli da imam neko vreme u Beogradu.

Kad god odem u Grcku prve dve stvari koje kupim u prodavnici su Ovcije kiselo mleko i Merenda.

1__83082.1623764458.jpg

Ja ne znam sta pokazujes.
Tebi je stvarno matematika slabija strana.
Ulje je jefitnije kod nas nego to na fotki koje usput ima i oznaku super cene kadp odelis sa dva po litri. A litarsko pakovanje je uvek skuplje sto znaci da mi imamo jetinije litarsko kad se pomnozi sa dva nego oni dvolitarsko..
Jaja L velicine isto toliko kostaju i ovde
Mogu ovako d osutra.

Nemoj vise o matematici molim te..mrsavo ti je znanje.

Ja ne znam sta pokazujes.
Tebi je stvarno matematika slabija strana.
Ulje je jefitnije kod nas nego to na fotki koje usput ima i oznaku super cene kadp odelis sa dva po litri. A litarsko pakovanje je uvek skuplje sto znaci da mi imamo jetinije litarsko kad se pomnozi sa dva nego oni dvolitarsko..
Jaja L velicine isto toliko kostaju i ovde
Mogu ovako d osutra.

Nemoj vise o matematici molim te..mrsavo ti je znanje.
Ma naravno jeftinije kod nas :roll:

IMG_20230921_123107334.jpg

Kakvih sad oraha? Pun je palminog ulja moraš da ga cediš stalno pre mazanja. Jeo sam ga prošlo leto kupovao kada se tek pojavio u hr pevecu, bio nešto smešno 2-3 evra sa članskom karticom. Ona velika tegla.
Ma od lješnjaka. Ne znam koji k sam napisao orah. :mrgreen: U Milci uopće nema palmina ulja, zato i jeste izvrsna i skupa. Ovo grčko nikad nisam probao pa ni ne znam kakvo je.

Ma od lješnjaka. Ne znam koji k sam napisao orah. :mrgreen: U Milci uopće nema palmina ulja, zato i jeste izvrsna i skupa. Ovo grčko nikad nisam probao pa ni ne znam kakvo je.
Da probaš u srbiji kakva se nutela prodaje samo u srbiji prvo cediš palmino ulje pa onda namažeš. U hr je odlična kao i u grčkoj i fr tj bilo gde drugde. Zašto trpaju toliko palminog ulja za srpsko tržište nemam pojma. Splačina. Juče sam kupio u hr i miran sam mesec dana što se tiče nutel.

Da probaš u srbiji kakva se nutela prodaje samo u srbiji prvo cediš palmino ulje pa onda namažeš. U hr je odlična kao i u grčkoj i fr tj bilo gde drugde. Zašto trpaju toliko palminog ulja za srpsko tržište nemam pojma. Splačina. Juče sam kupio u hr i miran sam mesec dana što se tiče nutel.
Probaj Milku, ne koriste uopće palmino ulje, nego suncokretovo.

Back