Sin_tisućljetne_kulture
Veoma poznat
- Poruka
- 13.243
I meni se čini. Čini mi se da je prije imala 13% lješnjaka, sad ima 10%.Linolada je bila odlicna nekada, pao je kvalitet..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni se čini. Čini mi se da je prije imala 13% lješnjaka, sad ima 10%.Linolada je bila odlicna nekada, pao je kvalitet..
i sada nije losa, ali je nekada bila mnogo bolja...e sada, kakvu Linoladu izvoze vani na zapad, to je znak pitanjaI meni se čini. Čini mi se da je prije imala 13% lješnjaka, sad ima 10%.![]()
A to ne znami sada nije losa, ali je nekada bila mnogo bolja...e sada, kakvu Linoladu izvoze vani na zapad, to je znak pitanja
75 dinara, svako malo...Ja sam u Lidlu prosle nedelje uzeo litar mleka za 95 dinara

I ovde ima to jeftinije bez poklopca. Ja volim sa poklopcem.
Vjeruj dobar je, koristim ga, kad obrišeš kitu ne lijepe se komadići...zapravo je to premium papir , bez boja, mirisa i ostalih sranja...Ovaj papir je los. Vidi se kroz najlon.
Mala rolna i meka.Vidi koliki je krug kartona u sredini tek. Potrosi se rolna dnevno.
Zato je tako jeftin
Dolazi u hermetički zatvorenim vrećama od 5 kg...proizvodnja je u Međimurju, RH, piletina se ne šopa antibioticima, bez aditiva, bez konzervansa...Evo dičnih Slovenaca čiji se BDP svodi na kupi zapadnu robu pa je prodaj ex yu
Za njih su čak i hrvati ljudine
Dolazi u hermetički zatvorenim vrećama od 5 kg...proizvodnja je u Međimurju, RH, piletina se ne šopa antibioticima, bez aditiva, bez konzervansa...
Čovjek otvori ispred tebe vreću, najsvježija piletina definitivno...
nema tu podvala, dobiju certifikat, konkurencija bi ih razapela da muljaju..kao da je konkurenciji problem napravit analizu mesa...to je tržište od 500 milijuna ljudi, muljaj pa te nema.Ma daj kak su oni tak nekako sve po ekološkoj normi
Nemoj mi molim te tih podvala
Vi još niste ni u WTO-u..što znači da je tržište Srbije hermetički zatvoreno(visokim carinama), cijene su vam dogovorene između par firmi koje imaju pristup tržištu...tako je bilo i u nas prije 20 godina...bez konkurencije, nema ni niskih cijena...Izgleda da samo vučićeva mafija radi duplo veće cene hrane u srbiji nego u zemljama okruženja? U grčkoj je još jeftinija cena hrane nego u srbiji. Vučićevi trgovci stalno prave nestašice i stalno sakrivaju robu.
.Vidite da vam malo pojasnim
Poenta poskupljenja je u ulaznoj ceni robe ... jerbo valja da se održi standard raznih slovenaca, austrijanac, nemaca i sličnih izvozom istočnoevropskoj džamogladiji kojima oni prodaju demokratiju, ljucka prava, institucije i slične baljezgarije
Tako da vam je sve to ukalkulisano u cenu pa bujrum
Neka hvala drugi put ćemo da jedemo jeftini vučićev parizer.Vidite da vam malo pojasnim
јел нешто слагала?Neka hvala drugi put ćemo da jedemo jeftini vučićev parizer.