Tresnuli i pali

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U punom kafiću padnem niz stepenice u štiklama i minjaku, cura se skockala ne vidi nikoga i fulila stepenicu.

U kuhinji se prostrem koliko sam duga i široka (slomim dva prsta na nozi jer sam stopalom udarila u štok) poslije bratovog prženja pomfrita, prskalo mu ulje pa pločice došle kao staklo.

Na izlasku iz banke zapnem iz nepoznatih razloga i zaorem facom preko trotoara, i sad imam ožiljak na bradi.

Evo ovo je do neke 2000 godine, treba li šta novije?
Бебо, да нисмо ми нека генерација :rotf:

Nisam ništa polomila. Možda za pobedu da dodam da sam ušla blatnjava i predala epruvete i da je garderoba morala da odstoji u lavoru jer nije mogla odmah u veš mašinu.Zbog količine blata. :lol:
Полако с ту победу, ја још нисам завршила причу о фрактури лобање :rotf:
Уплашили се људи на сам помен и ја стала, нећу никога да носим на души.

Krenuo ja na poštu da platim neke račune. Leto, toplo jutro, ja još pomalo pospan.
Pošta je nova, otvorena pred neki dan. Aha, vidiš njima je vruće unutra pa imaju vrata otvorena da se pezrači.
I zakoračim kroz "otvorena" vrata , udarim nogom i glavom u staklo i skokljam se na tla. Uuh, je..te, vrata su otvorena na drugu stranu, brzo pogledam okolo da vidim da mi se niko ne smeje i ... opet isto, nogom i glavom u staklo i pad. Sad već i žene na šalteru videle moj pad i smeju se ko lude. Mene sramota da uđem, okrenem se i kući. Eh čista stakla!

Poslednja izmena:
Krenuo ja na poštu da platim neke račune. Leto, toplo jutro, ja još pomalo pospan.
Pošta je nova, otvorena pred neki dan. Aha, vidiš njima je vruće unutra pa imaju vrata otvorena da se pezrači.
I zakoračim kroz "otvorena" vrata , udarim nogom i glavom u staklo i skokljam se na tla. Uuh, je..te, vrata su otvorena na drugu stranu, brzo pogledam okolo da vidim da mi se niko ne smeje i ... opet isto, nogom i glavom u staklo i pad. Sad već i žene na šalteru videle moj pad i smeju se ko lude. Mene sramota da uđem, okrenem se i kući. Eh čista stakla!
Pobednik 😎

Јао :rotf:

Gospojice @Jasna sve ste isprobali, a da l ste pali ?
@robivek i @Mystic+ verovatno nisu :roll:
Al me živo zanima da l jesu, bar malo 😆

Ја сам као клинац био на сваком дрвету у улици и падао сам до 6 год. као крушка. Са кревета од скакања на под, са врх ормара на кревет итд...

Последњи пут сам пао са ораха пре 8 год.... :fdlan: ...уво сам поцепао на грану, док сам изводио пируету...а када сам рокнуо доле, избио сам ваздух, па сам ишао четвороношке пола сата по дворишту, док ме неки нису подигли, јер су мислили да сам полудео...

:kafa:

Сркк...

Ја сам као клинац био на сваком дрвету у улици и падао сам до 6 год. као крушка. Са кревета од скакања на под, са врх ормара на кревет итд...

Последњи пут сам пао са ораха пре 8 год.... :fdlan: ...уво сам поцепао на грану, док сам изводио пируету...а када сам рокнуо доле, избио сам ваздух, па сам ишао четвороношке пола сата по дворишту, док ме неки нису подигли, јер су мислили да сам полудео...

:kafa:

Сркк...
E znala sam da imaš bogatu istoriju zanimljivih padova 👍

Al zašto drugi put :lol:

@Tzar stalno si pred ekranom, saplete li se ti bar jednom ?
Vise puta.

Pre par godina tresnuo i slomio rame.

A secam se i jednog letenja u troli.

Zaleteo se Misko trolom 100 na sat nizbrdo i izleti mu neki auto sa strane.

Ko za inat ja sam stajao jer tu silazim i tako sam leteo po troli udarao levo desno.

Bio sam sav black and bluish.

Ali nije mi to bilo najgore.

Nego sam imao kod sebe neki omeksivac za ves, samo sto sam ga kupio na akciji, koji je eksplodirao u tom letenju i razlio se po celoj troli.

Bila je to vrlo mirisljava trola posle toga.

Gospojice @Jasna sve ste isprobali, a da l ste pali ?
@robivek i @Mystic+ verovatno nisu :roll:
Al me živo zanima da l jesu, bar malo 😆
Nisam baš neka šeprtlja da bih često padala... Jednom sam kao dete
letela sa bicikle nekoliko metara, jer sam vozila ko ludača i naletela na
kamen i jednom sam kao matora tresnula sa rolera. Pre tri godine sam
opet letela. Potrčala za ovcama, saplela se o kupinu i preletela preko
ulice. Al ništa mi nije bilo. :confused:

Ја чекам @Red она ми је мало сумњива...
Jesam! Pala, mislim. Ne padam često, ali kad padnem, ja za sve pare. Pre par godina, ne znam, 6-7 možda, zima je bila i padao je veliki sneg danima. Čovek treba da stigne uveče s posla, pa da ne bi ugazio sneg, posle ćemo da klizamo, ja obujem duboke patike, jaknu, kapu, rukavice, sve i pođem da čistim. Kako čistim, on tako napada. I okliznem se jednom kod kapije jer je dvorište niže od puta, pa je nizbrdo. Tu se zadržim nekako, malo se iscimam, ali čistim dalje. Vratim se opet tu posle nekog vremena i okliznem se opet, pa kao, pašću, neću, padnem na doope i to na neki beton gde se spajaju krila kapije kad se zatvori. Sedim tako, kapa mi pala s glave, držim onu lopatu, suze mi idu, moj pas laje na mene i vuče me za rukav, liže me, a ja ne smem da se mrdnem, ne znam dal sam nešto slomila. Ustanem nekako, ostavim sneg i lopatu i sve, odem kući. Mesec dana mi je celo doope i kraj leđa bilo jedna velika crna modrica. Nisam mogla ni da legnem, ni da sednem, ni da stojim... I sad me probode nekad kad predugo sedim ili kad se menja vreme. A vi, kako 'te?

Či gong je mnogo dobra stvar. Posle samo godinu dana vežbanja
telo kao da je dobilo neku novu inteligenciju. I sama sam iznenađena
pokretima, kada se nađem u situaciji da se sa nekim sudarim u
prolazu ili da se sapletem. Eto i taj poslednji pad je nešto što ne
umem ni da objasnim.
Postala sam nindža.. :malav:

Vise puta.

Pre par godina tresnuo i slomio rame.

A secam se i jednog letenja u troli.

Zaleteo se Misko trolom 100 na sat nizbrdo i izleti mu neki auto sa strane.

Ko za inat ja sam stajao jer tu silazim i tako sam leteo po troli udarao levo desno.

Bio sam sav black and bluish.

Ali nije mi to bilo najgore.

Nego sam imao kod sebe neki omeksivac za ves, samo sto sam ga kupio na akciji, koji je eksplodirao u tom letenju i razlio se po celoj troli.

Bila je to vrlo mirisljava trola posle toga.
Znala sam da će biti u pitanju neki filmski pad :)

Sa 5 godina preskakala sanke popreko u hodniku, zakačim vrhom papuče i opalim čelom o beton a nos polomim o metalni klizač, dva dana me budili iz nesvesti.
Ostave me posle par meseci u bolnici, došli u posetu i ja skakala u krevetu da ih vidim kroz prozor, ispadnem iz kreveta i sletim na šiljak od termostata na radijatoru, probudila se na stolu posle šivenja.
Osmi razred jurila najboljeg druga da ga bijem, totalna distorzija skočnog zgloba, mesec dana gips.
Gimnazija, fizičko, uleti noga u rupu na parketu, gips mesec dana.
33 godine padnem kod drugarice na koleno, dva meseca gips i jedva izbegnem operaciju, Posle sam na smenu nosila još 3 puta gips na kolenima.
Olimpijada u Sarajevu, idem na posao, okliznem se na ledu, padnem na du...e, odem na posao i vratim se i više ne ustanem dve nedelje, nosio me tata u wc.
O iščašenim ramenima zbog šljiva sam već pisala, neću opet.
Padalo se bogami, pupupu da se ne ureknem.

Sa 5 godina preskakala sanke popreko u hodniku, zakačim vrhom papuče i opalim čelom o beton a nos polomim o metalni klizač, dva dana me budili iz nesvesti.
Ostave me posle par meseci u bolnici, došli u posetu i ja skakala u krevetu da ih vidim kroz prozor, ispadnem iz kreveta i sletim na šiljak od termostata na radijatoru, probudila se na stolu posle šivenja.
Osmi razred jurila najboljeg druga da ga bijem, totalna distorzija skočnog zgloba, mesec dana gips.
33 godine padnem kod drugarice na koleno, dva meseca gips i jedva izbegnem operaciju, Posle sam na smenu nosila još 3 puta gips na kolenima.
Olimpijada u Sarajevu, idem na posao, okliznem se na ledu, padnem na du...e, odem na posao i vratim se i više ne ustanem dve nedelje, nosio me tata u wc.
Ti si rekorder @kalis anketa poslije ovog ne treba.
Dobro nam je @Neda pretekla.

Au Nedo, totalne tragedije :( :( :(

Back