- Poruka
- 37.900
haha. i sad mi smešno kad vratim film kako su me svi oni pogledi u prevozu sažaljevali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Taj pad sa skutera je bio bas bolan, sva krvava i nikome nije bilo smesno.Све се рачуна![]()

Али која је вероватноћа да се стално, и опет, и опет удараш у исто место, већ повређено...то се и мени дешава.Malopre sam se saplela pri izlasku iz tuš kabine i sada moja žuto-plava modrica ima bordo rupu u sredini!
Hajde što sam ušla u kabinu da se istuširam i pitam se što sam ušla kada sam se istuširala pre dva sata, nego što sam još i zapela pri izlasku iz iste!
Е, ту сам једино поштеђена, не возим ништа на два точка и не скијам.Taj pad sa skutera je bio bas bolan, sva krvava i nikome nije bilo smesno.
A smesni padovi su se desavali uglavnom na skijanju, kad me zaobidje ski lift ili ja njega![]()
А, сад се и @Lagerta прикључила, опасан играч.
Da. Imaš pravo.А, сад се и @Lagerta прикључила, опасан играч.

И ја чувам неке адутићеDa. Imaš pravo.
Moram da se preslišam, ako nemam dovoljno da dodam, da Lagerta ne pobedi![]()

Pa zato što uvek zakoračim prvo tom nogom. Podlivi su mi od penjanja po steni jer se oslanjam sa tom nogom, a tako i zakoračim i zveknem prvo nju. Smotana!Али која је вероватноћа да се стално, и опет, и опет удараш у исто место, већ повређено...то се и мени дешава.
Možeš da predaješ u školi, kao posebnu disciplinu : " pad bez dočekivanja", materijal za svih 8 razreda, autor SuperMod LagPoslednjih dva meseca: prosula se na sred ulice, pocepane pantalone oba kolena i dlan. Pseto moje je poteglo povodac i pokidalo mi nogu. Kosila travu i nabila ruku na žicu. Za starije povrede bi mi trebaao jedan blog od par stotina stranica, padovi sa bicikle,rolera, drveta, skok u bazen i udarac o ivicu, pad ciglee na glavu...
P.S. imam opravdanje za svoje nenoramlnosti povremene![]()
I do poslednjeg dana je bio veseo i vickast na svoj način.

И гласање, молићу лепо, да буде све поштено15 godina sam radila sa Minjom, divno jedno bićeI do poslednjeg dana je bio veseo i vickast na svoj način.
Moramo samo da uvedemo nagradu za osvojene Bambije.

Da da, glasanje obavezno.И гласање, молићу лепо, да буде све поштено
Миња![]()
Pored tebe nema niko šanseИ ја чувам неке адутиће![]()
može da se tušira @Pinocchio kolko hoće
)Ma mislim da mogu doktorat o tomeMožeš da predaješ u školi, kao posebnu disciplinu : " pad bez dočekivanja", materijal za svih 8 razreda, autor SuperMod Lag
Sad me podseti, imam snimak ski padanja, svojih, mislim da je za prvo mesto.Taj pad sa skutera je bio bas bolan, sva krvava i nikome nije bilo smesno.
A smesni padovi su se desavali uglavnom na skijanju, kad me zaobidje ski lift ili ja njega![]()
Sad me podseti, imam snimak ski padanja, svojih, mislim da je za prvo mesto.![]()