Tresnuli i pali

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја сад знам да ћете да ме разапнете, али ја се толико смејем кад неко падне, не могу себи да помогнем.
А највише себи...ваљда се то рачуна да будете мало блажи.
Е, шетам са госпођицом кад је била мала, снег напољу, ми се завитлавамо, гужва, сви изашли да прошетају...оклизну се она, ја полетим да је задржим, оклизнем се и ја и обе паднемо колико смо дугачке :lol:
Ми смо се до куће смејале том паду, муж каже тачно те знам, сад ћеш и у сну да се смејеш ноћас :rotf:

Poslednjih dva meseca: prosula se na sred ulice, pocepane pantalone oba kolena i dlan. Pseto moje je poteglo povodac i pokidalo mi nogu. Kosila travu i nabila ruku na žicu. Za starije povrede bi mi trebaao jedan blog od par stotina stranica, padovi sa bicikle,rolera, drveta, skok u bazen i udarac o ivicu, pad ciglee na glavu...
P.S. imam opravdanje za svoje nenormalnosti povremene :D

Poslednja izmena:
Malopre sam se saplela pri izlasku iz tuš kabine i sada moja žuto-plava modrica ima bordo rupu u sredini!
Hajde što sam ušla u kabinu da se istuširam i pitam se što sam ušla kada sam se istuširala pre dva sata, nego što sam još i zapela pri izlasku iz iste!
Али која је вероватноћа да се стално, и опет, и опет удараш у исто место, већ повређено...то се и мени дешава.

Taj pad sa skutera je bio bas bolan, sva krvava i nikome nije bilo smesno.
A smesni padovi su se desavali uglavnom na skijanju, kad me zaobidje ski lift ili ja njega :lol:
Е, ту сам једино поштеђена, не возим ништа на два точка и не скијам.
Довољно сам смотана и овако.

pitam se što sam ušla kada sam se istuširala
inbound6119179050089823948.jpg

Hoćeš da pobediš @mina68 da osvojiš Bambije.

Али која је вероватноћа да се стално, и опет, и опет удараш у исто место, већ повређено...то се и мени дешава.
Pa zato što uvek zakoračim prvo tom nogom. Podlivi su mi od penjanja po steni jer se oslanjam sa tom nogom, a tako i zakoračim i zveknem prvo nju. Smotana!

Poslednjih dva meseca: prosula se na sred ulice, pocepane pantalone oba kolena i dlan. Pseto moje je poteglo povodac i pokidalo mi nogu. Kosila travu i nabila ruku na žicu. Za starije povrede bi mi trebaao jedan blog od par stotina stranica, padovi sa bicikle,rolera, drveta, skok u bazen i udarac o ivicu, pad ciglee na glavu...
P.S. imam opravdanje za svoje nenoramlnosti povremene :D
Možeš da predaješ u školi, kao posebnu disciplinu : " pad bez dočekivanja", materijal za svih 8 razreda, autor SuperMod Lag

Ja sam van konkurencije.
Nema sta nisam povredio i na koji nacin nisam pao.
Nekad je znalo biti i smessno.
Jednom sam se tako prosuo preko meni nevidljive zice u travi.
Zaronio sam nosem u koren drveta i travu i namirisao nesto sto nije drvo ni trava.
Bilo je fo 10 evra.
Rucak u obliznjem restoranu (vracao se s mora bio na pauzi) bio mi je najsladji ikad.
Iako me sve bolelo od pada.

Back