gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Ja ne mogu da radim ovako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pređimo u separence he heJa ne mogu da radim ovako
Obrisao si bogaoca večeras bez reklame. Zašto?Zabranjeno je reklamiranje drugih sajtova, sto si ti cinio u svojoj poruci.
Banovan je jedan korisnik jer je 150 puta psovao u jednom postu. Drugi korisnik je banovan jer je vredjao administratora. Niko drugi nije banovan.
Kakve reklame?Obrisao si bogaoca večeras bez reklame. Zašto?
Na opisu pdf-a stoji 18+, zar ne, ili je makar stajaloPsujete po postovima kao kocijasi, to nije lepo, ovo nije rijaliti.
Inače, jes da sam libtard i proponent ljuckih prava i to, al majke mi, diskriminisao bih ljude u javnom prevozu na osnovu smrada. Ako smrdiš - napolje.
Ljucka prava se ionako mogu ograničiti u slučajevima opšteg interesa... mislim da je opšti interes da se ne ugušiš u prevozu od smrada.
+ samo da znate da ste upropastili ljubavni momenat, što je najveći grehNa opisu pdf-a stoji 18+, zar ne, ili je makar stajalo
Lepo recite da nemate smisla za humor, a ne sad odjednom psovke iz milošte smetaju
Najbolje da počne kao na reddit-u da se ostavlja /s na kraju postova, da se zna da je sarkastično
znači kraj istorije
Pura Moca je juce napisao jedan post koji sadrzi 150 psovki i za to je kaznjen: https://forum.krstarica.com/threads/obavestenja-o-prekrsajima-korisnika.896835/post-39303721
Ćao zdravo marjendaja se drugarići nepozivo povlačim s ovog mesta
bute mi dobri
Tek sam do juniora stigao, ne forsiraj.Ajte da gledamo novog Papu pa da vas propitujem
Ubrzaj seTek sam do juniora stigao, ne forsiraj.
Bindžujem, posao zapostavljam.Ubrzaj se![]()