тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače, jes da sam libtard i proponent ljuckih prava i to, al majke mi, diskriminisao bih ljude u javnom prevozu na osnovu smrada. Ako smrdiš - napolje.

Ljucka prava se ionako mogu ograničiti u slučajevima opšteg interesa... mislim da je opšti interes da se ne ugušiš u prevozu od smrada.

Ajde bogati od smrada još niko nije umro :hercegovac:

znači kraj istorije
the_end1.png

Pura Moca je juce napisao jedan post koji sadrzi 150 psovki i za to je kaznjen: https://forum.krstarica.com/threads/obavestenja-o-prekrsajima-korisnika.896835/post-39303721

Preklinjem vas, nemojte pokušavati od foruma da napravite sterilno okruženje. Dobićete samo frustrirane korisnike i moderatore koji su opterećeni suštinski nebitnim stvarima. Dal je ovaj napisao "*****", dal je onaj napisao "*****", dal je ovaj napisao "jbg"... pustite ljude da budu ljudi.

A Mocu realno treba da odbanujete ili mu ako ništa drugo smanjite na c1, jer se čovek zezao, albeit da je to zezanje uvrnuto lol, ali je zezanje. Postoji neka dinamika i ovde među ljudima u skladu sa njihovim senzibilitetima, imaju svoj način komunikacije, svoje fazone... ja razumem da je tebi to delovalo kao vređanje ako ne visiš ovde često i ne znaš te ljude, al zato valjda imate moderatore na svakom pdf-u. Oni to treba da znaju, oni te ljude viđaju ovde svaki dan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back