pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.027
neda na ***** od freda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ал ја имам 34 :мистергрин:Upisi FDU nije kasno. I Stalone je snimio prvog Rokija sa 30 godina
Ал ја имам 34 :мистергрин:
А сви ионако глуматају и без фдуа

Ма јок, него овако. У животу. : )Jel mislis na nekog sa foruma? Ovde bar to moze lakse da prodje, niko ti ne vidi facu, mimiku itd.. osim ako se ne napijes i odvrnes Cecu pa okacis video![]()
od ranog jutra nam praviš zazubice..

tanji se..kako ne..on mora sa panol pastom da zamaze pa razmaze ... muka je to.....Onda sedi u radionici, kad završiš operi ruke i uđi.
A inače je urbana legenda da se od pranja tanji koža, ne znam da li ti je neko rekao.![]()

A zamisli sad kako se teško čisti nameštaj koji je on zamazao tim istim uljem koje se čisti panol pastom.tanji se..kako ne..on mora sa panol pastom da zamaze pa razmaze ... muka je to.....![]()

namestaj se i ne cisti..nego dobija prirodni vintage izgledA zamisli sad kako se teško čisti nameštaj koji je on zamazao tim istim uljem koje se čisti panol pastom.![]()
![]()

Od motornog ulja?!? Pa što mi to pre nisi rekao, da se obogatim?namestaj se i ne cisti..nego dobija prirodni vintage izgled
cak mu raste cena

zato sluzi forum..cujes korisne informacijeOd motornog ulja?!? Pa što mi to pre nisi rekao, da se obogatim?![]()

Taman na vreme! Sad mi treba @Sebastian4 , on sigurno ima negde šleper ulja, po dobroj ceni.zato sluzi forum..cujes korisne informacije![]()

jooj zaboravih..evo poggledacu

Odmah da ti kažem da nema ništa od toga, jer on obično nema pojma.El bre,što ti ne odgovaraš na moje pp?!Hoćeš da te prijavim?![]()