- Poruka
- 1.997
Na platnom spisku je kod pojedinih moderatorki.Neće da radi svoj posao,moramo da organiziramo forumski puč!Samo za administracijuOdmah da ti kažem da nema ništa od toga, jer on obično nema pojma.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na platnom spisku je kod pojedinih moderatorki.Neće da radi svoj posao,moramo da organiziramo forumski puč!Samo za administracijuOdmah da ti kažem da nema ništa od toga, jer on obično nema pojma.![]()

Ма искрено не волим те уан хит феномене.Nekad je jedna dobra stvar dovoljna.
Hm, misliš da je i sad tako bilo?
Samo pazi da ti ne padneš prilikom organizacije.moramo da organiziramo forumski puč!

Доста јака обрада, перфектна за неког првог дејта.Epa sad mi se opet zaljubljuje![]()
Ал ја имам 34 :мистергрин:
А сви ионако глуматају и без фдуа
Наравно да мисли на некога са форума, само нема херца да каже јавно!Jel mislis na nekog sa foruma? Ovde bar to moze lakse da prodje, niko ti ne vidi facu, mimiku itd.. osim ako se ne napijes i odvrnes Cecu pa okacis video![]()
Јес ја сам позната иначе као мекана сисицаНаравно да мисли на некога са форума, само нема херца да каже јавно!
Не пратиш дечко, они су раскинули. :плаки:De ste ljudi i Gogili na ljisu.
Vidim ovog Tima da se išatirao, izgleda ko ciganin sa Čukaričke padine. Dal je realno da mu je Kristina Mladenović ovo dozvolila lol?
Не пратиш дечко, они су раскинули. :плаки:
Шалим се, ни ја нисам знала. Гуглала сам то на почетку меча јер Кристина није у боксу, лол. Као, крајем 2019. Значи јуче, практично.Realno i ja bih raskinuo zbog ovakve frizure lol.
Pa i ne pratim tenis maltene uopšte otkako je Nolomanija uzela maha, tamo 2011-e otprilike. Kad su raskinuli?
Pa vidi, imam, ali je ulje rumunskog porekla SAE 30, moze se koristiti za radne masine..do duse malo starije proizvodnjeTaman na vreme! Sad mi treba @Sebastian4 , on sigurno ima negde šleper ulja, po dobroj ceni.![]()

Шалим се, ни ја нисам знала. Гуглала сам то на почетку меча јер Кристина није у боксу, лол. Као, крајем 2019. Значи јуче, практично.
Лик изгледа као Стифлер који је мало пустио косицу.
Ja to uglavnom ne posmatram tako. Svidi mi se neka pesma i to je to, uglavnom mi nije bitno koliko taj lik hitova ima, kakav je čovek privatno i slično, pesma je priča za sebe.Ма искрено не волим те уан хит феномене.
Била скоро спрдња за оног лика што пева Somebody that I used to know, како је лупио једну од најбољих песама у деценији, па нестао хД
Nema veze, nećemo da pijemo, treba nam da sredimo neki nameštaj.Pa vidi, imam, ali je ulje rumunskog porekla SAE 30, moze se koristiti za radne masine..do duse malo starije proizvodnje
moze i trampa za neko grlo, jagnjece, ili skuter samo ne kineski![]()

zar u vreme korona virusa ti pitas za kinesko jagnjeA jel jagnje može da bude kinesko?![]()

Pa znaš kako je to jeftino sad?zar u vreme korona virusa ti pitas za kinesko jagnje![]()

dobro jutro svima.