TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...uh kako sam ishamarao batlera...:rumenko:

...stvarno si preterao...:(

554_dzieci_bawia_sie_farba_farba_olejna_na_telewizorze_rozlana.jpg

meni nje malo zao, majke mi... mislim, i nje i svih onih ljudi koji su se zatekli u tom studiju i bili promorani da slusaju ovu pesmu... posebno onaj deo kad pocne da se dere k'o da joj guraju ekser ispod nokta... malo pre lajanja... a oni, jadni, moraju jos i da aplaudiraju... kao, odusevljeni su i dugo nisu culi nesto tako dobro... a danas je subota... to je uvek divna vest... meni bar...

Pa ja sam bio odusevljen :(..

a, ako smem da pitam, cime si tacno ti bio odusevljen tu? mislim, sta je to, po tebi, toliko bilo posebno u tom njenom nastupu? a reci cu ti kako je meni to izgledalo, kad vec pitam tebe... neka poznata glumica peva neku glupu pesmu o nekom psu i pokusava nesto za sta, jednostavno, nema glas... i to moze da uradi samo zato sto je, jelte, snimila neki film... da neki anonimus izadje pred bilo koji ziri i uradi to isto, potpuno isto, verovatno ne bi pros'o ni prvi krug, da ne pricamo o nekom daljem, strozijem izboru... nesto mi sve to izgleda to kao ona reklama za koka-kolu, kad oni stoje ispred platna koje je celo ofarbano u crno i dive se tom delu i pretvaraju se da vide neki smisao u tome...

Je, Rile, izbaci smisao iz cele price..
Previse pricas o nekom smislu..
Mislim, nema ni tvoje postovanje nikakvog smisla kad postavis stvari na takav nacin..
Pa svedno ljudi citaju price o rebarcima i kladionici iznova i iznova..
Mozda ih cak i zabavis..

E sad naravno, mozda si ti trazio veliku sustinu u tome..
Mene je zabavilo..
Na kraju krajeva, to je njen posao..

I, keke, postoji razlog zasto je neko anonimus a neko nije..
Tako to ide..

pusti stepaneka, nego, si video kako zavuce sad onaj rus gol slovencima? znaci, izbacio je oba stopera sa jednim potezom i poslao jednog po burek i jogurt a drugog po novine, cisto da procita nesto, da mu ne bude dosadno dok doruckuje... a baska to sto sam opet za malo pao za ves masinu i krevet zajedno... ili to, ili za zimovanje... nema veze, novi dan, nova sreca... nek' smo mi samo zivi i zdravi...
p.s. velikimud.. u pravu si sve... ziv ti bio...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back