TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...evo kupijo sam vikendicu na moru pa sam ishao da sredjujem papire...:rumenko:

sefe,moze li se videti neka slickica te vikendice..
respect-057.GIF
[/url][/IMG]

e, vikendica na moru... tako ce vas rikan jednom da zivi na moru... znaci, to je nesto oko cega nema pregovora... i jos malo mi samo fali pa da sve prodam i odem tako negde da zivim... i da kazem 'cao zdravo' svim ovim glupim poslovima zbog kojih bi ljudi danas ubili... eventualno, tamo, na moru negde, mogu da budem magacioner il' neki strazar nekog objekta... i da kupim jedan camac, da ima mrezu... to je prava stvasr... takodje, danas se moze dobro zavrsiti jerbo ne znam kolika je kvota na 4+ na Srbiju... mislim, bice golova... pozvali su lucidnog lekica, koji svojim potezima dovodi protivnicke golmane do ludila...

e,a protiv koga igramo
i kad igra djokovici prenosi li jos neko osim sport klluba?

igramo protiv severne irske, u pola 7... brate, uostalom, ovde imas sve neophodne informacije... http://www.mozzartbet.com/matchAction.do ... i vidim kvotu na djokovica 2,55... jedino sto ne razumem je hendikep na nadala od +2... hm... to gemovi? ako ga dobije danas i osvoji turnir, mislim da ce izaci na drugu poziciju... vec je jednom bila takva sansa, nadal ga je oduvao sad.. ne bi me iznenadilo da se ponovo desi... al', patriotski, uvek na djokovica...
P.S. e, da... ako vam treba neka pomoc u kladjenju, znaci, rikan sve ima da vam obezbedi... to nikad ne treba da se krije, samo bitno pare da se uzmu... bilo ko... http://www.tip-ex.com/... i, takodje: http://www.oddsoddsodds.com/ ... eto, ja mislim da je od mene dosta... valjda sam zasluzio i jedno pivo sad...

Poslednja izmena:
мисим да га неће претјећи ако освоји турнир сад (ђ)
мисим да је требало да надал испане пре полуинала, валда
а можда се и варам

може ђ да га млатне, како не:ok:
ал како је јуће поцело надал - цонга сине...к`о да ћ га изеде онај мај...медвед
кад међутим...краљ шљаке шири своје краљевство
ал добиће га ђ
и то на 2,55 код моцарта, але:super:
једино што немам и деју шчим би се то могло везати:confused:

sto mora da se veze? odigraj singl... bar jednu crvenu, da se ispostuje... gubitak - zanemarljiv, dobitak - prihvatljiv... a sta znaci onaj hendikep na +2 na nadala? jel to odnos gemova na kraju? mada, ja ne verujem da djokovic moze da ga dobije... ovaj je bre skroz lud... tara, ako se prijavis nekad za nekog odbornika il' slicno, da znas da moj glas imas... i mog ujke... i neciji ujka koji ce isto besediti jako lepe i interesantne stvari... ono, da se svi smeju... ha ha ha ha ha... he hehe...

pa, ja na to gledam bas kao na investiciju koja ce nas izvuci iz tog zastoja... jer bez rizika, nema ni dobitka... a, kad smo kod dobitka, ako me mune neki od tiketa, majke mi, odma' ima da kupim nesto za kucu... kaze mi komsa, prosle nedelje, kad sam zamalo dobio takve pare: 'joj, komso, da je pros'o, al' bi bilo rakije'... e, mislim se ja nesto za sebe... rakije ce i ovako biti, al' bi u slucaju prolaska tiketa bar bilo ves masine i kreveta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back