TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja od politike volim samo legende - duele Šešelja i Djindjića

malo više naginjem ka Šešelju, zato što je, jelte, citiram
"protiv planetarne hegemonije Sjedinjenih AD i izričiti protivnik Evropske unije i zato što svi mogu da mu popuše *****" i tako :)
ne stvarno sam volela Šešelja kada sam bila mala
znam, u Užicu ispod nadvožnjaka je stajalo: VOLIMO TE, ŠEŠELJU

:mrgreen:

U mom "selu" su još opstali natpisi "Šešelj legendarni srpski junak" i "Tomislav Nikolić realno"...:D

Nešto mi govori da smo zemljaci, a ja to nisam do sad provalio. :)

raz_066.gif

:hahaha1:

HAHHAHAHAHHA
sestra mi šalje sms u kom se cepa od smeha
na moj komentar da kaže mami i tati da su me napale zmije i da mi nikako nije dobro
Odakle ti samo takva ideja... :zcepanje:
... to je velika prednos'
ljudi iz provincije izgledaju mladje
i svim snagama se bore protiv instant ere de se ljubav prodaje na kilo/limenku/litar
:(

u Užicu bila poplava, neki moronćići zaboravili da puste branu
i Djetinja poludela, pobila sve okolo :)

Gledao sam televizijske snimke o toj poplavi, dobro se i završilo kako je moglo da bude. :(

Primetio sam da ti i ja razmišljamo na sličan način, uverili smo se x puta u to, ali nisam to povezivao sa geografijom. :D
:zag:
Pozdrav tebi i ostalim drugarima, zujim i ja...

Odakle ti samo takva ideja... :zcepanje:.
pa smaraju me svakih 5 minuta šta radim i jesam li dobro.
ono, dišem :=)

Gledao sam televizijske snimke o toj poplavi, dobro se i završilo kako je moglo da bude. :(

Primetio sam da ti i ja razmišljamo na sličan način, uverili smo se x puta u to, ali nisam to povezivao sa geografijom. :D
:zag:
Pozdrav tebi i ostalim drugarima, zujim i ja...

neko snimke sa televizije
neko direktno sa tečove kamere, sve snimano uživo u 2 u noć
čovek jednostavno nije mogao da propusti da snimi sve to, makar se udavio u Djetinji :mrgreen:

btw
"Komisija za procenu štete saopštila da se šteta od prošlonedeljne poplave u Užicu procenjuje na 22 miliona dinara."

:mrgreen:

Doneo mi moj muzjak filipsov multipraktik star 20 godina. :lol:

Dobar ti je rile ovaj...

http://www.tehnomanija.rs/katalog/gorenje-multipraktik-sb-1000ea.html

Al' mlin mora da maznem nekom, to niko ni ne koristi vise...

e, kad se hvalimo i sve, imam takav... samo sto je moj malo bolji... siv je... i malo je drugaciji... mnogo dobra stvar, svega mi.... sad, priznajem da ima nekih delova koje nisam ni upotrebio, i vervatno ni necu upotrebiti sve dok neka zenska ruka ne udje ovde, al' bar znam da imam mogucnos'... to vam rikan od srca preporucuje... mislim, ja, kad bi mi mnogo para preteklo od kafane i nekih drugih stvari, samo na belu tehniku bi' davao, svega mi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back