TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e....kladio sam se po drugi put u zivotu..ono..prvi put sa shishmishem pre nekih 6 god. i kao..ajd' danas opet i malopre da vidim kad su te tekme...kad ono...sutra :confused:
madrfakr...kaksnifing vajttresh..a bas sam mislio ujutru da odem po pare..sve sam isplanir'o...razumes

nemojte da me pitate sta sam igrao,jer je u pitanju dobitnicki tiket a.k.a zbogom siromashtvo :mrgreen:

ali...dilajta derem skoro duplo:zcepanje:
and the winner is giiiica

31_winner_th4h.gif

pa, drugari, hvala vam na savetima... upravo se krece put kladionice, da se vidi sta to ima za veceras, da se uzmu neke pare... i komsa isto zvao na rakijicu... ima dobru, domacu... od dunje... e, kad smo kod dunje, podseti me.. slusam one noci na rts-u intervju sa tomom nikolicem... stvarno slucajno, al' me zainteresovalo... i, na kraju tomislav nikolic, prvi covek najjace opozicione partije, mozda sutra predsednik, kaze, citiram: "Ja veceras idem u Kragujevac i necu da prisustvujem sednici skupstine, dunja je stigla i ne sme da ceka. Treba rakija da se pece. Evo, dodjite ako hocete da vidite kako to radim!"... i covek kaze takvu glupost i nikom nista... mislim, prioriteti su ipak prioriteti... i za takvog neodgovornog coveka glasa pola Srbije... mislim, da se ne lazemo, nisu ni drugi bolji, al', brate, ne sme bre tako nesto javno da se prica... to je glupost koja bi morala da bude kaznjena... al' smo banana drzava, pa nema veze... sve moze ovde...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back