TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci, ide rikan danas na fucu... konacno... uzeleo sam se da ne mogu da vam opisem... nekoliko noci sam sanjao kako igram... u balonu i taj rad... znaci, jedva cekam... a veceras je isto i kosarka... a za vikend - odmaranje, najverovatnije... propusticu ono gde sam trebao da idem... mislim, i mi cigani imamo dusu, jel da? pa, jeste... vi, sta radite?

znaci, ide rikan danas na fucu... konacno... uzeleo sam se da ne mogu da vam opisem... nekoliko noci sam sanjao kako igram... u balonu i taj rad... znaci, jedva cekam... a veceras je isto i kosarka... a za vikend - odmaranje, najverovatnije... propusticu ono gde sam trebao da idem... mislim, i mi cigani imamo dusu, jel da? pa, jeste... vi, sta radite?

je l igras fudbal sa tom jagnjecom subarom il nekom drugom?
ova potonja vise odgovara , cini mi se

u stvari, slagao sam... za vikend idem na rebarca, svega mi... a posle toga u neku kafanicu... negde sto ima tamburasa... pa nek' ide zivot... nisam odavno... a i mozda u onu kucu, da vidim sta se desava i da pokupim neke flase.. tamo, poslednji put kad vas se selio rikan, u najveci paket mi stale samo flase od nekih rakijica... sve lepe flase.. i sve sam ih otvorio, da probam... pa, jeste... sto da kupujes rakiju da ti sedi za ukras, jel da?

Inače, trenutno pijem neki čajić od divlje trešnje, osladila sam ga medom bagremovog cveta i promešala kašičicom napravljenom u Japanu
2djz3hx_th.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back