TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u, care... caj od divlje tresnje nije caj, bre, ako se ne pomesa sa kasicicom napravljenom u japanu... he hehe.. sali se malo rikan, nemoj ti nista da zameras... a kad smo kod japana.. sinoc gledao na televiiji neku emisiju gde oni, kao, tvrde da je hitler ipak mog'o da pobegne iz onog svog bunkera... i napadaju ruse da su nesto mnogo misterije uneli u celu tu pricu, iako su znali da se on ubio zajedno sa devojkom... a u knjizi jednoj pise da on, i da su ga naterali da pobegne, nije mog'o ni da funkcionise normalno, koliko je bio bolestan i iscrpljen... al',su stvarno napravili emisiju totalno neobjektivnu... samo iz jednog ugla.... p.s. rikan navija za tebe, majke mi.. kad su putovanja neka u pitanju, uvek....

Inače, trenutno pijem neki čajić od divlje trešnje, osladila sam ga medom bagremovog cveta i promešala kašičicom napravljenom u Japanu
2djz3hx_th.jpg

..a ja se pitam..sta to fali..misim i ja taj bagremov med imam..i sve..
..znaci..
..gde ima tih kasicica iz Japana?..da nije do toga..
..yebes mi sve ako nije..to je ono sto mi je sve vreme u zivotu falilo..
..hvala ti feliks, hvala..

:lol:
pa kristalna resetka meda se ne rastopi kako treba ako ne promesas sa japanskom kasicicom
zenska solidarnost je zakon i u ratu i u miru mico :neutral:

..ma yebe se meni za solidarnost..a i japan..mada oticicu tamo jednom..i necu kupiti kasicicu..
..jer mi je ćale napravio jednu..bas za te medove..made in Montenegro..
..a sto topi kristale..znaci..zavrsicu ti jednu..
..ako hoces, naravno..nije mi problem..

Pa da.
Medijapan kašičica je najbitnija za ceo ovaj maleni ritualčić :cool:
Hehehehe.

E Rile, gledala i ja to. Baš istu tu emisiju, bila jutros na NG.
I baš mi je skroz to isto sve palo na pamet, pogotovo je bio onaj neki lik što je pričao kako je Staljin to sve izmanipulisao, a čak nije rekao ni Sovjeti u kontekstu sa Staljinom, nego Rusi.
A svi znamo da je dragi Joška bio Gruzijac :neutral:
Mislim, potpuno bzvz i nije mi se svidelo.
Daleko sam ja od proruske orijentacije, ali ne volim toliku subjektivnost.

..ma yebe se meni za solidarnost..a i japan..mada oticicu tamo jednom..i necu kupiti kasicicu..
..jer mi je ćale napravio jednu..bas za te medove..made in Montenegro..
..a sto topi kristale..znaci..zavrsicu ti jednu..
..ako hoces, naravno..nije mi problem..

sto da necu, crnogorske kasicice se ne odbijaju
i ja cu da idem u Japan, el znas
samo ne znam kad :(
stra' me da ne zakacim ono smenjivanje monsuna, smao me to stra

ljudi...kako se topi frizider? :neutral: napravio se ogroman sloj leda,snega i mecave nekakve na onoj zadnjoj strani i uzela sad masline da stavim u salatu kad ono zaledjene :neutral: pogledam i imam sta da vidim,severni pol u frizideru spusta se sa sprata koji nije moj,na pola prvog koji jeste moj i zamrzo mi masline :neutral: el to bese mora da se vadi hrana topi,susi fenom tako nesto :(

ljudi...kako se topi frizider? :neutral: napravio se ogroman sloj leda,snega i mecave nekakve na onoj zadnjoj strani i uzela sad masline da stavim u salatu kad ono zaledjene :neutral: pogledam i imam sta da vidim,severni pol u frizideru spusta se sa sprata koji nije moj,na pola prvog koji jeste moj i zamrzo mi masline :neutral: el to bese mora da se vadi hrana topi,susi fenom tako nesto :(

izvadis hranu iskljucis frizider i cekas da se otopi...s obzirom da ti je hrana u duboko zamrznutom stanju nece joj biti nista :)

Izvadiš hranu, isključiš frižider iz struje i ostaviš da se otopi.
Možeš unutra staviti neku šerpu sa vrelom vodom i po potrebi menjati vodu, a možeš uzeti i fen ali nije preporučljivo.
Kad ga otopiš, obrišeš suvom krpom i gotojo!
Ako nešto smrducka možeš uzeti sok od limuna i sodu bikarbonu u malo vode i time ga prvo prebrisati i onda opet suva krpa.
Nakon toga uključiš i to je to. :)

Iskljucis frizider, izvadis hranu i unutra stavis neki sud da skuplja vodu. Povremeno izbacis vodu i rukom izvadis te delove koji se otapaju. Kad se zavrsi, operes, obrises sircetom ili nekim sredstvom za dezinfekciju i to je to.
Mozes ukljuciti fen ili grejalicu da ubrzas proces.
Ako je frizider extra ultra giga moderni on ima opciju da sam inicira otapanje

sto da necu, crnogorske kasicice se ne odbijaju
i ja cu da idem u Japan, el znas
samo ne znam kad :(
stra' me da ne zakacim ono smenjivanje monsuna, smao me to stra

..kad prestanes da gledas i slusas..nestace i strah..
..nego..
..ne znam ni ja kad..al bice kad za to dodje vreme..
..ako se poklopi..prepoznacemo se..pa mozemo makar da odemo i vidimo kako izgledaju te Japanske..za med..

jao fala vam zene,jos samo da nateram ovu drugu da se pobrine za svoje stvari iz frizidera i ja cu sve sama da uradim....jer kako je krenulo jos malo cu morati lopatom da razgrcem sneg i da dolazim do hrane :lol:

..bolje poslusaj ovog muskarca..
..on je jedini spomenuo sud koji skuplja vodu..da ne bude poplave..
..mislim necu da se mesam, al znam da hoce da poplavi..ako ima mnogo leda..

isključi ga iz struje
i sačekaj malo, ne previše
dakle, NE da počne da se otapa jer će da curi voda na sve strane
i onda uzmeš špaknicu ili veliki nož i skidaš led onako, ideš ispod, da otpada u pločama, ne razbijaš ga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back