V
Gost
- Poruka
- 6.669
Mutavo, realno
..
..Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..a sef je tu da vice, normalno... sto bi' ja voleo da imam neku moc, majke mi... samo bi' terao radnike da crnce a ispod stola bi' mi bila neka rakijica, a ispred kancelarije sekretarica sto ne mora da bude lepa, al' da zna da spremi neko meze... posle moze i nokte da lakira... i, normalna stvar je da vicu sefovi i tako motivisu radnike.. mislim, ako je privatna firma, njima zarada od toga zavisi... a radnici imaju svoju platu i bole ih uvo... i, jos jedna stvar vrlo bitna... rikan kad bude imao svoju firmu, radnici ce primati platu na procenat... dakle, ako radis, imaces i platu... ako ne, neces imati platu uopste, meni ce svakako nesto da pretekne... i to i americke penzije... ti pola, ja pola... i na kraju, kad dobijes otkaz, dobijes i pare na ruke, pa se snadji i otvori svoju firmu, ako mislis da je lako tako... ne, kazi, 'el sam u pravu? he hehe...

..Probudio sam se bez cinizma..
Kad se nas dvoje usmemo ce da lezes i budices se sa tezim oblicima i metamorfozama cinizma
al ce se priviknes, obecavam ti
..

onda mu jedino ostaje da histerise
ja ne menjam...
mogu samo malko da dam...
Dođi Mićo i teraj ovo sivilo![]()