Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Nego, odoh ja u pozorištance, a posle - pivkan, naravno
Arivederči![]()
A šta gledaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego, odoh ja u pozorištance, a posle - pivkan, naravno
Arivederči![]()
![]()
Ovako nekako bese..
Teško da ćeš time zadržati svako svinjče teže od 30, 40 kilograma...
Šta je bre to?![]()
Ovako nekako bese..
čekaj doktorka - prvo odgovori pa idi.

Šta je bre to?
Seljaci kolju tako što vežu svinjčetu kanapče za gornju vilicu, tj njušku, a drugi kraj za drvo. Jadna guda krene da vuče da se oslobodi i tako se sama namesti na nož, ne mora niko da je drži.
..
Svaka čast.Šta je bre to?
Seljaci kolju tako što vežu svinjčetu kanapče za gornju vilicu, tj njušku, a drugi kraj za drvo. Jadna guda krene da vuče da se oslobodi i tako se sama namesti na nož, ne mora niko da je drži.

taj neki rad,tele je kad je bas ono micro,a june je taj size za klanje,missim..sto bi rokali kravu...to mora da je zilavo i svee..ovo sam cini mi se ranije pisao,al' koga zabole..ono kad sam bio klinac bio na selu i sad trebaju da roknu june..razumes i prvo neki glavonja,caletov ortak puca (e sad nisam bas najsigurniji) vljda prvo iz prangije jednom,a posle iz karabina junetu u glavu i nista brate...missim..ne kapiram sto su ga prangijali i sve..valjda boys will be boys fazon,mada ne verujem...i onda pridje deda..i zabod juneta cuskijom u glavu i june u momentu padne..kakav karabin kakvi bakrachi..
al' sto je gadno kad se kolje jagnje...uzas!

pa i ti nas sve smaraš tim tvojim beskrajnim postavljanjem slikaSmaras me..

,nema ga u poslednje vreme ,mora da je zauzet pusenjem