М.Џ. Агростемин
Primećen član
- Poruka
- 554
jepga, ja sam mislila da se kolje da bi se usmrtila, a da je isticanje krvi prirodna pojava klanja =)
Не, не...искрварење доводи до смрти
а клање доводи до искрварења.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jepga, ja sam mislila da se kolje da bi se usmrtila, a da je isticanje krvi prirodna pojava klanja =)
i da...kad se zakolje, okači se s glavom na dole, da bi krv istekla...valjda...![]()

ovo bas zvuci jezivo, ali, gica se ne pati kada je tupom stranom sjekire, tzv. usima, udare u glavu, ona mucenica odmah padne, nije ni svjesna sta joj se desilo... tako i bika seljaci usmrte za tri sekunde... sto je svakako humanije nego gledati u koridi kako ga probada macem
a jagnjad gledati je vec tuzno
felix, kako to veterinari rade, injekcijom?

e kaže da bi životinja ako joj ne isteče krv bila leš
a leševi se ne jedu
kada krv isteče onda je meso na stolu
a evo nek ispriča doktorka kad dođe, kako se na klanicama ubija stoka...mislim...humano u pichku materinu...![]()

a šta je onda krvavica...?

samo ubacuješ slike?
onako, bez ikakvog cilja ili smisla?
jel često tako radiš stvari tek da bi ih radio, bez obzira na kontekst? i kakvu satisfakciju nalaziš u tome?
ili ne nalaziš nego samo tako... ubacuješ?
ili ih pak, ubacuješ sa nekom svrhicom? ako da, bil je podelio sa nama, tek da znamo šta gledamo i zašto, šta nam to jede resurse?
![]()

samo ubacuješ slike?
onako, bez ikakvog cilja ili smisla?
jel često tako radiš stvari tek da bi ih radio, bez obzira na kontekst? i kakvu satisfakciju nalaziš u tome?
ili ne nalaziš nego samo tako... ubacuješ?
ili ih pak, ubacuješ sa nekom svrhicom? ako da, bil je podelio sa nama, tek da znamo šta gledamo i zašto, šta nam to jede resurse?
![]()
..