TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slatki ste skroz :D

Ali sad stvarno moram da idem da spavam, muerte sam
2ikta2q_th.jpg

Laku ćon :heart:

e..a juce mi konobar ispusti puxlu na mobilni...madrfakr...i to onu teshku...naciii...ne zanm..al' dobro...obavezao sa da ce da plati novu masku...jos samo da je nadjem...fazon mozda ima u ovlascenom jebenom servisu...saznacu za koji minut...prokleti govorni automati...

pa taj rad...mora original u ovlascenom servisu,jer nov je fon...i ne bi mi vazila garancija ako bih stavio na nekom drugom mestu,a i nema nigde,mozda nema ni tamo...videcu...a moram sto pre da je promenim dok je fon ispravan,jer..fazon...ako nesto rikne..ono samo od sebe..softver i te 4e..i odnesem na servis pod garancijom..bice rad.."aaaaaaaa..pa tebi je ispadao fon...ne vazi garancija" :)

jesam ja vama rekla da sam uspela da ostanem nepokrivena pored jorgana, dva cebeta i prekrivaca na krevetu :eek: i sad sam prehladjena :confused:
a ova bagra uopste ne greje...tj pusti grejanje kad joj dune..al zato harac ubira...ono malo pusti malo zavrne...pa valjda mogu i ja tako malo da placam racun malo ne placam :roll:

od trenja je izgleda i popadalo sve :lol:
mislim hebes pare...ali pet hebenih iljada za sta...ko da zivim u sto kvadrata i stalno mi u stanu 30 stepeni..bolje da sam popila te pare nego pustila da moroni kradu
i jos mi toplana posalje kako da ustedim energiju :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back