Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Slobodna danas...prvi skolski dan, odvela cerku u skolu.....
Kakva skola 11. avgusta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodna danas...prvi skolski dan, odvela cerku u skolu.....

Danas nije 8. avgustKakva skola 8. avgusta?![]()
....kod pocinje danas
Danas nije 8. avgust....kod pocinje danas
Nasa deca nemaju tako dugacki letnji raspust kao u Srbiji.
Da ...ja sam u Skandinaviji....ali ovde deca imaju ponovo raspust u oktobru u trajanju od nedelju dana. Jel tako i Austriji?Datum prepravljen.
Ja ne zivim u Srbiji. Ali kao i u vecini drugih drzava i ovde kod mene (Austrija) letnji raspust traje dva meseca - juli + avgust.
Ti si negde u Skandinaviji ili sta?
Da ...ja sam u Skandinaviji....ali ovde deca imaju ponovo raspust u oktobru u trajanju od nedelju dana. Jel tako i Austriji?
Ovde imaju ovaj letnji dva meseca, posle imaju za Bozic (zadnja nedelja decembra i prva nedelja januara), u februaru imaju jednu nedelju na polugodistu raspust isto. I pored toga jos par dana u toku godine kada se ne ide u skoli (za Uskrs isto oko nedelju dana ako se ne varam).

Pa dobro, to isto imaju i ovde ali letnji raspust je bas kratak![]()
Ovo leto kao i proslo je neverovatno toplo. Mislim da je samo jedan dan padala kisa tokom citavog jula.Temperatura izmedju 25c -30 c.U pravu si. Ta dva meseca su idealna za odmor.I onako je to jedini period u godini gde imate iole normalno vreme tu u Skandinaviji...bas bezveze.
blaa blaa blaaah blaaaah samo nesto keniate

Ovo leto kao i proslo je neverovatno toplo. Mislim da je samo jedan dan padala kisa tokom citavog jula.Temperatura izmedju 25c -30 c.U pravu si. Ta dva meseca su idealna za odmor.
Pa dobro, ti nastavi sad![]()

Ako mene pitas za savet nikada ne bih otisla iz Evrpe u USA.U USA nikada nece biti kao u Evropi...Naravno sve je stvar izbora i prioriteta. Sta te privlaci na Floridi?Kakav poremecaj klime... zato je ovde kod mene uzas.
Razmisljam o tome da se definitivno preselim na Floridu.
Nek´ si mu rekla.![]()
Ako mene pitas za savet nikada ne bih otisla iz Evrpe u USA.U USA nikada nece biti kao u Evropi...Naravno sve je stvar izbora i prioriteta. Sta te privlaci na Floridi?
Zasto da ne? Kada bih nasao ovakav posao, koji sad imam ovde - ne bih se dugo razmisljao. S´tim da moram da naglasim da jos nisam konkretno trazio, ali ako se odlucim za taj korak, i ako naidjem na odgovarajuce, mislim da se ne bih puno kolebao. Privlaci me nacin zivota tamo, odusevio sam se mnogim stvarima koje sam tamo doziveo i video. Uz sve to: 360 dana u godini sija sunce.
Dopizzdilo mi vise ovo vreme ovde...mrzim zimu i zato na primer neka Skandinavija, Kanada i slicno ne dolazi u obzir za mene. Zvuci glupo mozda, ali vreme mi je bitna stvar. Umro bih da zivim negde gde je 6 meseci sneg, hladno, ili nedaj Boze mrak....nema sanse.

kako se razlikujemo, ja ne bih mogla da zivim tamo gde nikada nema zime i snega![]()

pa da, tak i ja kad se pozelim vrucine uplatim odmor na moru![]()

Najllepse je kad se zarumene obrazi od zime dok sneg skripi ispod nogu![]()

U gradu je gora vrucinstina i kad ne mozes da dises, vazduha nema
Zima je divota i tacka![]()

U gradu je gora vrucinstina i kad ne mozes da dises, vazduha nema
Zima je divota i tacka![]()