jekana
Ističe se
- Poruka
- 2.074
Upravo.Kviz se emituje sirom planete i svuda je gledan, pa ne vidim kakve veze ima srpska nacija sa tim...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo.Kviz se emituje sirom planete i svuda je gledan, pa ne vidim kakve veze ima srpska nacija sa tim...![]()
Kviz se emituje sirom planete i svuda je gledan, pa ne vidim kakve veze ima srpska nacija sa tim...![]()
Pa može zato što je normalan, nema komplekse, svestan je toga što jeste, i što bi to krio? Ja to ne gledam, ali sam sinoć slučajno uhvatila, i mnogo mi je krivo što nije dobio novac.
Da li će mo doživeti da neki takmičar u studiju prizna ubistvo i da publika tapše?
Jeste...mislis da publika sama hoce da sedi u glupom Milioneru i tapse ljudima?Publika dobija novac da bi sedela u bilo kojoj emisiji i aplaudirala...tako je bar na većini emisija...
kako mogu da nadjem nesto vise o onom liku sto je bio pre neki dan..poslednji put??hitno!![]()
Je'ote, nije lose. Mozda se i ja pojavim tamo nekad.na pinku je 1000 din. po emisiji...još ako imate probavni trakt koji može da podnese takva s#anja, mož' dosta para da se nakupi...
a-ha, zainteresovan chlan?![]()