Trenutak istine

Neki ljudi 5-6 godina daju 100 evra po seansi dva puta nedeljno psihoanaliticarima kako bi dosli do svoje podsvesti...i onda se pojavi Tatjana Vojtehovski koja kaze ,,Ne znate vi, zna poligraf ono sto je duboko zakopano u vama"...tek tako...za jedan trenutak poligraf otkriva ono sto psihoterapeut radi godinama????

Jos jednom kazem...DETEKTOR LAZI ne postoji jer jos uvek niko, ne moze da zna sta vi mislite u odredjenom trenutku...Poligraf je merac fizioloskih promena i sastoji se od meraca za krvni pritisak, meraca pulsa, meraca psihogalvanske reakcije i sl. te na osnovu integracije podataka daje sliku o fizioloskim promenama u organizmu za koje znamo da su pratioci odredjenih emocionalnih stanja...

Dakle...TRENUTAK ISTINE...JEFTINA ZABAVA SREDOM UVECE... uuuuhhhh!!! Nadam se da sam ispuno vasa ocekivanja :)

Poslednja izmena:
Neki ljudi 5-6 godina daju 100 evra po seansi dva puta nedeljno psihoanaliticarima kako bi dosli do svoje podsvesti...i onda se pojavi Tatjana Vojtehovski koja kaze ,,Ne znate vi, zna poligraf ono sto je duboko zakopano u vama"...tek tako...za jedan trenutak poligraf otkriva ono sto psihoterapeut radi godinama????

Jos jednom kazem...DETEKTOR LAZI ne postoji jer jos uvek niko, ne moze da zna sta vi mislite u odredjenom trenutku...Poligraf je merac fizioloskih promena i sastoji se od meraca za krvni pritisak, meraca pulsa, meraca psihogalvanske reakcije i sl. te na osnovu integracije podataka daje sliku o fizioloskim promenama u organizmu za koje znamo da su pratioci odredjenih emocionalnih stanja...

Dakle...TRENUTAK ISTINE...JEFTINA ZABAVA SREDOM UVECE... uuuuhhhh!!! Nadam se da sam ispuno vasa ocekivanja :)

Fala lepo. Ocekivanja su ispunjena.:hvala:

taman tako :rtfm:

Ovo je i veće smeće nego što sam očekivao.

Pa oni samo o yebanju pričaju i pitaju. Gori su i od onog Noleta Seksomana.

I to sve neke gadosti, na nivou: ''Da li vam je nekad padalo na pamet da se kresnete sa svojom taštom/babom/kćerkom?''

Ma i ja svašta pričam, onaj Nole je car za ove. Kod njega barem nije ovakvih stvari bilo.

Još uz to onaj oduševljeni Tatjanin pogled nakon svakog pitanja i odgovora... Ma katastrofa. Grand Show je za ovo zakon.

A i seru za medalju. Nikad niko ništa ne osvoji jer, kao, pukne na poslednjem ili pretposlednjem pitanju. A i to pitanje uvek bude nešto u stilu: ''Da li vam je nekad padalo na pamet da biste možda mogli nekad da pomislite...''

Slazem se potpuno...
Jos kad oni dodju do 2 miliona,pa na nekom od zadnjih pitanja padnu..Pa kad su vec dosli do tolikog novca ne bi bili ludi da lazu..A Tanja kaze:"To je duboko zakopano u vama..":lol::lol:..

I to sve neke gadosti, na nivou: ''Da li vam je nekad padalo na pamet da se kresnete sa svojom taštom/babom/kćerkom?''

Ma i ja svašta pričam, onaj Nole je car za ove. Kod njega barem nije ovakvih stvari bilo.

Još uz to onaj oduševljeni Tatjanin pogled nakon svakog pitanja i odgovora... Ma katastrofa. Grand Show je za ovo zakon.

A i seru za medalju. Nikad niko ništa ne osvoji jer, kao, pukne na poslednjem ili pretposlednjem pitanju. A i to pitanje uvek bude nešto u stilu: ''Da li vam je nekad padalo na pamet da biste možda mogli nekad da pomislite...''

:hahaha::hahaha::hahaha: .....Tako je.....

apsolutno se slazem... a zasto niko nista ne osvoji, pa logicno cista namestaljka :)

Ma, ne znam...
Ponekad je pitanje takvo da ne znas sta je istina a sta laz ni ti sam.
Npr. "Da li ste ikada ugrozili neciji zivot?"
~~Kako ja dodjavola da znam odgovor na to? Sam bog zna kako i do koje granice sam ja uticala na svoju okolinu...~~
Odes tamo, izlanes se za sve zivo, i ne dobijes nista.

Meni je smesno to sto ovi koji najvise pljuju emisiju verovatno gledaju svaku epizodu kako bi imali materijal da posle govore koliko je losa. :)
To mi nikad nece biti jasno. Ako ti se nesto ne svidja ili mislis da je glupo, nemoj gledati i kraj.

Meni je smesno to sto ovi koji najvise pljuju emisiju verovatno gledaju svaku epizodu kako bi imali materijal da posle govore koliko je losa. :)
To mi nikad nece biti jasno. Ako ti se nesto ne svidja ili mislis da je glupo, nemoj gledati i kraj.

neverujem da je bas tako cak sta vise mislim da ovi sto pljuju sigurno ne gube vreme gledajuci to... ja sam recimo pogledao mozda 5-6 takmicara u 2-3 emislije i odma sam dosao do zakljicaka koje su ljudi gore naveli sada se ne zadrzavam ni minut na tom kvizu kad vidim da je na tv...
dakle ljudi imaju 200-300 hiljada dinara i kolko vec i onda sve izgube i tako uvek kad sam ja gledao ...znaci cista namestaljka pa valjda bi neko skontao pa odustao malo ranije i uzeo bar neke pare... ali ne svi idu do kraja i uvek ali uvek puknu(mozda je neko nekad uzeo neke pare ali kazem ja to nisam video) ... i i pitanja su nekad bas zesce debilna tipa "Da li mislite da bi..."
I jos jedno konstatacija mislim stvarno je debilno da ljudi kao "slazu" zasto bi neko lagao u tom kvizu kada postoje samo dva odgovora "Da" ili "Ne" sto znaci da ce ljudi u svakom slucaju saznati istinu jer je ona suprotna od lazi :) ... I sad recimo pitanje "Da li ste razmisljali o sexu sa svojom ...." besmisleno je lagati jer ce ljudi u svakom slucaju saznati istinu koja ce vas zesce izblamirati a pare ce otici....dakle kviz je totalno debilan ...po meni

Poslednja izmena:

evo ja priznajem da gledam :lol:
ali...zasto gledam?
gledam zato sto prosto ne mogu da verujem da takva emisija postoji i da se ljudi blamiraju.
nama to dodje kao super vic uz jutarnju kafu(gledamo petkom) i lepo se iscerekamo uz toliko ljudske gluposti na jednom mestu....
***...neko cita viceve o chak norisu,ja gledam trenutak istine

A znaš šta je meni smešno?

Smešno mi je to što nijedna tema o nekoj emisiji ili seriji koja sadrži mnoštvo negativnih komentara ne može da prođe i bez jednog sličnog ovom tvom.

Zar je toliko neverovatno da neko odgleda par emisija ili epizoda nečega, dođe do zaključka da je reč o običnom smeću, i odustane od daljeg gledanja? Ili se to kosi sa svim zakonima fizike?

Pa evo, npr. imaš teme o Seranovima, Sivom Domu i Zaboravljenima, Fajront Republici, 'Alo 'Alo, Poarou, Hausu, Porodici Soprano, Nindža Ratnicima, i koliko videh, na svima njima dominiraju pozitivni komentari.

Mada, i da nije tako, ne vidim kakve veze to što si ti napisala ima sa mojim prethodnim postom, koji se ticao ovog dela:

...ovi koji najvise pljuju emisiju verovatno gledaju svaku epizodu...

...A koji se inače jako često pojavljuje kad su u pitanju emisije tipa Veliki Brat, Grand Show, Menjam ženu, i slično.
Pa čisto pitam - zar je toliko malo verovatno da neko jednostavno odgleda par epizoda nečega, proceni da je bzvz, i prekine da prati?

Neki su pogresno shvatili, ja nista lose nisam hteo da kazem.
Nije cudno da neko gleda par epizoda ili emisija necega i donese zakljucak da mu se to ne svidja i vise ne prati, naprotiv, to je sasvim normalno i ja ne osporavam to. Ja sam samo hteo da kazem da vecina sigurno bez obzira na to sto im se ne svidja sam koncept emisije i nacin na koji su neki ljudi spremni da dodju do novca gleda emisiju iako posle govori kako je glupa :)

Budimo realno, koliko bila glupa ili uvredljiva ili kao sto u ovoj temi procitah rec 'bolesna' deset puta, ocigledno je jako gledana cim se i dalje emituje i snima. Narod voli stvari ovog tipa i voli da ih 'pljuje' i 'mrzi' jednako koliko voli i da ih gleda.

Back