Milica Bggd
Obećava
- Poruka
- 73
Meni je ono strašno.
Mislim publika za sve tapše.

Mislim publika za sve tapše.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kviz se emituje sirom planete i svuda je gledan, pa ne vidim kakve veze ima srpska nacija sa tim...![]()
Ovo je najbljutavija emisija koja je mogla biti snimljena, pare ne dobija niko jer ih i nemaju te očigledno istinite odgovore ocenjuju kao laž, verovatno da se uštedi neki dinar jer nema reklama... FUJ.![]()
Nije namestaljka u tom smislu, vec za vece pare zavaljuju trik pitanja, gde kljucnu ulogu igra podsvest i onda se tu ljude za*ebu.
tako sinoc ona ispade.
Treba ukinuti taj kviz.....
Nije namestaljka u tom smislu, vec za vece pare zavaljuju trik pitanja, gde kljucnu ulogu igra podsvest i onda se tu ljude za*ebu.
Zapravo ključnu ulogu ima sposobnost sećanja (pamćenja).
Podsvest ne možemo saznati tako lako kao što ovaj kviz propoveda. Nekad je za spoznavanje naše podsvesti potrebno i do nekoliko godina terapije, a ne jedan trenutak...glupavo nazvan trenutak istine.
Pa i nije bas tako. Ako postave pitanje: Da li biste zrtvovali svoj zivot za muza?-tesko da to ima veze sa pamcenjem i secanjem. Tu je ipak vaznija ona mrvica koja mozda negde u tvojoj glavi postoji, a ti nisi ni svestan toga. Svako ko zaista voli svog partnera, rekao bi da, i to zaista i verujuci u to....ALI....nikad se ne zna..
Pa naravno da podsvesno ne mozemo otkriti u nekoliko sekundi/minuta, sedeci u onoj njihovoj stolici, i na tu loptu i igraju ovi sto smislise kviz. I tako i cuvaju kintu.![]()
Da...ali ako imamo pitanje ,,Da li ste ikoga slagali da ste završili srednju školu''? Tu je itekako potrebno ,,protalaškati'' po svom sećanju, dakle upotrebiti svoje pamćenje. Tu ,,mrvicu'' koju spominješ zaista ne znam kako bih definisao rečnikom bilo koje nauke, .
ali evo reći ći ono što ja mislim da je suština kviza pa neko će da se složi...a neko neće.
Prvo i prvo DETEKTOR LAŽI NE POSTOJI. Niko ne zna šta vi zapravo mislite. Postoji samo POLIGRAF koji meri fiziološke promene u organizmu.
Ako npr. imate čoveka koji je ubio nekoga, i postavite mu pitanje da li je ubica, kod njega se pojavljuje burna fiziološka promena i to ukazuje na njegovo laganje. Međutim...
Ako jednu malo više plašljivu (ali nevinu) osobu upitaite da li je ubica...zbog straha što je nevino optužena ona može proizvesti iste fiziološke promene kao i pravi ubica. Iz ovog razloga, poligraf nema sudsku validnost i ne smatra se dokazom da je neko izvršio krivično delo.
Dakle, gledajte kviz samo radi zabave i ne verujte svemu što vam na televiziji kažu.
Tacno tako, ali sam ja vristao kod dela sa samozadovoljavanjem.Klasicna prevara zarad gledanosti..kako poligraf moze da "zaviri" u alter ego ? Poligraf ni na sudu nije validan...
Gledajte ljudi, nemojte biti glupavi, ako vi niste svesni necega, tj ako vam u trenutku kada treba da odgovorite ne padne odgovor na pamet ni poligraf ne moze znati...
Znaci kad hocete nekoga da slazete nas organizam reaguje, ako necega niste svesni i mislite da je nesto onako kako odgovarate nece doci do reakcije i poligraf to ne moze otkriti... znaci prica o podsvesti je glupost...
Naravno da je namestaljka, nece nikome da daju kintu [mozda i nemaju] pa ih onda majmunisu...
Za takva pitanja - da, to je tacno. U stvari zavisi od pitanja do pitanja, a takva, poput ovog koje si naveo i nije jedno od onih trik pitanja o kojima sam ja govorila. Tu, kao sto si i sam rekao, treba samo zastati za trenutak i dobro razmisliti i procesljati po glavi i secanju.
He, he, pa sto bi se i trudio da definises tu "mrvicu" naucnim recnikom?![]()
Nit` sam ja naucnik, nit` vecina ljudi koji citaju ovo (a shvataju sta sam htela da kazem.)..
Pa to znamo, nismo od juce....
Ne, bas....Nisu potpuno iste fizioloske promene kada nekeo laze i kada je uplasen i ne registruju se na isti nacin. Ne mogu sad da objasnjavam, a i ne secam se tacno, davno sam to procitala, ali sigurno moze da se nadje u nekim strucnim knigama, il na netu![]()
Njie glupost priča o podsvesti...već je glupost priča o podsvesti koja se manifestuje na poligrafu...