Trenutak istine

Пинк Тв је то..

A sad ce jos pustati i "Velikog Brata"...:dash::dash::dash::dash:...Strasnoooo
Meni ne lici da je namestaljka...Danas sam gledala reprizu,bila je ona devojka/zena iz Zajecara i kad su rekli da je njen odgovor laz stvarno se iznenadila...Faca joj se skamenila...Vi kazete koji bi to ljudi dolazili u taj kviz?Pa ljude je pomamio taj novac koji oni nude i misle ma ok je,nemam sta da krijem a i da imam kako ce oni sve saznati....

A sad ce jos pustati i "Velikog Brata"...:dash::dash::dash::dash:...Strasnoooo
Meni ne lici da je namestaljka...Danas sam gledala reprizu,bila je ona devojka/zena iz Zajecara i kad su rekli da je njen odgovor laz stvarno se iznenadila...Faca joj se skamenila...Vi kazete koji bi to ljudi dolazili u taj kviz?Pa ljude je pomamio taj novac koji oni nude i misle ma ok je,nemam sta da krijem a i da imam kako ce oni sve saznati....

Ma nije nameštaljka....Ne može sve biti nameštaljka.....:)
Ali nije to tako ni loše....Treba nas sve tamo da se vidi kakvi smo!:lol:
Inače,ja tamo ne bih otišla ni za kakve pare ovog sveta.....Znači,nema šanse....
Kviz je totalno bolestan....Al' totalno.....

Nešto mi nije jasno...što oni onda ne budu direktno na poligrafu...? Mislim pitaju te pitanje,i odgovoriš...a ne pitaju te nešto i ti odgovoriš ,pa te pitaju ponovo i moraš isto odgovoriti...Ne vidim zašto ne bi moglo da bude direktno...da niko ne zna odgovor do tog momenta...
Inače,emisija je dno dna...

Nešto mi nije jasno...što oni onda ne budu direktno na poligrafu...? Mislim pitaju te pitanje,i odgovoriš...a ne pitaju te nešto i ti odgovoriš ,pa te pitaju ponovo i moraš isto odgovoriti...Ne vidim zašto ne bi moglo da bude direktno...da niko ne zna odgovor do tog momenta...
Inače,emisija je dno dna...

Ne mogu biti direktno na poligrafu jer u toku testiranja mora postojati totalna tisina i mir u okolini. Dok su u studiju, tu je publika, voditeljka, ucesnikova rodbina, a samim tim je uzbudjenje vece pa bi bilo tesko zakljuciti zbog cega je doslo do fizioloskih promena u organizmu.

kviz je navlakusa za potencijalne takmičare, pročitao sam da je ona druga takmičarka izjavila u fazonu lakše mi je to neko da znam koji je glavni grad zambije, dakle ne treba ti ništa sem da si malo opičen i da ti nije problem javno eksponiranje, a to se sve zaboravi za nedelju dana, nabolje ići do 100, 250 ili maksimalno 500 hiljada ;) mada mi je sama ideja poligrafa mi je bezveze...

Ne mogu biti direktno na poligrafu jer u toku testiranja mora postojati totalna tisina i mir u okolini. Dok su u studiju, tu je publika, voditeljka, ucesnikova rodbina, a samim tim je uzbudjenje vece pa bi bilo tesko zakljuciti zbog cega je doslo do fizioloskih promena u organizmu.

a kako znati da neko nije uzbuđen samim tim što je na poligrafu...? čovjeku zna da se poveća pritisak samim tim što ide kod ljekara da mjeri...a kamoli tamo gdje ideš da otkrivaš ko zna šta o sebi...i čim ta "istinitost"zavisi od spoljašnjih faktora,onda nije pouzdana nikako...

a bilo i pitanje..jeste li u poslednjih mjesec dana slali sms ljubavnog sadržaja prijatelju vašeg muža...i žena odgovori sa ne....a oni kao,nije tačno...ne sjećate se i slično...mislim,koja logika...prethodna pitanja,daleko škakljivija ona odgovori tačno,a ovo baš da ne zna da li je istina ili ne....ma,glupost čista...

Боље да су ставили Руски Рулет на Пинку где је водитељ Милан Калинић

I jos uz to desert eagle i nema namestaljke....:mrgreen:
29dgtg.jpg

Било би занимљиво када би учествовали наши политичари, овако је будалаштина тешка... Боље би било да се зове ''Све за паре''... Овај ''квиз'' (стварно не знам зашто га називају квизом, када у квизу треба ваљда да се покаже неко знање и умеће, а не прљав веш) потврђује стару бабску причу ''мани се ТВ, то чудо заглупљује''. А што је најгоре велик део омладине (пре свега женске) шизи за овим, по цео дан у школи слушам о томе, а богами и неки професори га гледају. Уствари, шта смо друго очекивали од Пинка? Када су они и Б92 у питању ништа ме не може изненадити...

Poslednja izmena:
Najjače je ono kada voditeljka na kraju kaže, kada je već neko pukao, možda vi i ne mislite tako ali poligraf je prepoznao suprotno, i to NIKADA na nekim nižim pitanjima već po pravilu na poslednjem.
Ima puno mućku u vezi tih fora sa poligrafom, pogotovu jer su i pitanja neprecizna.
Primer: Da li ližete tanjir posle jela?
trebalo bi : Da li ste nekada lizali tanjir posle jela?
Žao mi je onih jadanika koji se prijavljuju za tu emisiju jer očigledno nisu mentalno zdravi ljudi.

kako ove ljude sto familijarno ucestvuju u ovome nije sramota? covece, smeskaju se sami svojim odvratnostima... i to tako slatko kao da su dosli sa iskrenim ciljem da se javno ponize (a ne po kintu)...

ubija me da gledam kude odosmo (zato i necu)...

Najjače je ono kada voditeljka na kraju kaže, kada je već neko pukao, možda vi i ne mislite tako ali poligraf je prepoznao suprotno, i to NIKADA na nekim nižim pitanjima već po pravilu na poslednjem.
Ima puno mućku u vezi tih fora sa poligrafom, pogotovu jer su i pitanja neprecizna.
Primer: Da li ližete tanjir posle jela?
trebalo bi : Da li ste nekada lizali tanjir posle jela?
Žao mi je onih jadanika koji se prijavljuju za tu emisiju jer očigledno nisu mentalno zdravi ljudi.

Šta ima veze kako je postavila rečenicu?
Uostalom,kada su na tom detektoru,treba da postavi pitanje "Da li ližete tanjir posle jela?".
Mislim da bi tako trebalo.
Bar sam tako vidjala.

Interesantan smo mi narod.Prvo nam je sve bezveze a sve gledamo.Drugo čudimo se ljudima ako rade nešto što je po nama degutantno (žena vara muža i obrnuto) a znamo bar 10 osoba koje rade to isto..Lizanje tanjira je takođe po meni bezveze ali opet znam ljude koji to rade. Pitanja u vezi intimnog života jesu škakljiva ali opet kad gledamo sa strane.Kad mi to radimo onda je ok..Da ne ispadnem da branim kviz.Ne branim, smeta mi taj način priznanja i eksponiranja. Po meni svaki normalan čovek bi trebalo da zadrži intimu za sebe. No, nisu svi isti. Da li je pojavljivanje u kvizu ludost ili glupost ne znam,tek potvrđuje se ona izreka 100 ljudi 100 ćudi..

Interesantan smo mi narod.Prvo nam je sve bezveze a sve gledamo.Drugo čudimo se ljudima ako rade nešto što je po nama degutantno (žena vara muža i obrnuto) a znamo bar 10 osoba koje rade to isto..Lizanje tanjira je takođe po meni bezveze ali opet znam ljude koji to rade. Pitanja u vezi intimnog života jesu škakljiva ali opet kad gledamo sa strane.Kad mi to radimo onda je ok..Da ne ispadnem da branim kviz.Ne branim, smeta mi taj način priznanja i eksponiranja. Po meni svaki normalan čovek bi trebalo da zadrži intimu za sebe. No, nisu svi isti. Da li je pojavljivanje u kvizu ludost ili glupost ne znam,tek potvrđuje se ona izreka 100 ljudi 100 ćudi..

Не могу да одолим.
Стиже репутација. :)

istina je da bude da pljujemo ono sto gutamo... ali (npr.) ja stvarno ne gledam ovaj kviz posto sam ga odgledao jednom (i to polovicno). cak sam i pricao- svaka cast onima koji su ga napravili jer ocigledno da ostavlja utisak. mi ne gledamo stvari samo zato sto su dobre- trazimo utiske... ali me ovo nekako boli da gledam- i ne gledam...

istina je i da mi sami radimo svakakve stvari, ali ja ih se bar postidim ako se dese. sa spustenom glavom bi ih priznao svom okruzenju- ne bih to radio sa osmehom pred celom srbijom niti mislim da bi u tom slucaju moje okruzenje u kvizu bilo u stanju da se ponosno smeska... naravno, ne bih se ni pojavio u kvizu u kojem bih prljanjem sebe (sto je stvar mog izbora) bio prisiljen da direktno strokavim i one najblize...

takodje- kada neko iz mog okruzenja radi nesto odvratno... ne smatram to kao nesto ok. ruzno je ruzno i ovde i tamo...
a i da to gurnem na stranu- kapiram ja i da su ljudi koji ucestvuju u kvizu imali neke svoje okolnosti i objasnjenja... ne bavim se time... samo ne razumem takvo eksponiranje... ne smeta mi ni ono... samo ne mogu da ga razumem... ne mogu da pronadjem ni taj po meni pogresan nacin razmisljanja koji bi ih mogao voditi ovome...

Back