Trenutak istine

Bas zato sto je bolesno i izgleda kao namesteno...a ja sam gore stavio klip gde se vrlo vidi da je namestaljka. ;)

Pa ne znam....
Komentarisali su kao "Istina se vraća u Srbiju..." ,opet mislim da nije namešteno....
Ne tvrdim to,ali eto,jednostavno još uvek to ne mislim....
Mada,nijedna mašina ne može da "provali" ljudski mozak,tako da....
Možda kad se uverim da je namešteno..

ma smesno je... kao ta zena ne zna da je varana ili u ovo veceras kao u maloj varosi ne zna se ko je lokalna ku.rva, koga krese "visoki opstinski funkcioner"... nego srpsko lazno moralisanje i ko "bože sačuvaj"...

i ja mislim da je namestaljka....svi padnu na nekim glupim pitanjima, a priznati to bila bi prava sitnica naspram svega priznatog....a i rodbina je mirna,k'o da su ih pitali:Kakvo je vreme danas? ima i boljih stvari na TV-u

Ma sve je to namesteno od strane psihologa...

Onoj zeni postavili takvo pitanje, na koje ni sama ne zna odgovor, i sad, da su joj prihvatili taj odgovor, i ona bi to prihvatila, isto tako, da su joj odbili taj odgovor (da je rekla laz), ona bi isto to prihvatila, i nebi se bunila.

A onom dekici "frajeru", postavili pitanje "DALI SE IKADA ZALIO NA SVOJE LJUBAVNICE, KAKO IH JE TESKO ZADOVOLJITI?"
A on se jadan, ne seca ni sta je juce jeo, a kamoli sta je IKADA rekao...

A najjace je to sto su oboje "slagali" pre zagarantovanom sumom...

Msm meni je zanimljivo da gledam kako se ljudi blamiraju, pokusavajuci da osvoje 5.000.000 din.
Ja da sam tamo, ja bih isao do 100.000 din. i pobegao kuci:D
Msm pitanja nisu mnogo neprijatna, ne rizikujem da izgubim ni porodicu, ni prijatelje, ni devojku/zenu ni ljubavnicu...:super:

saznah za ovo iz vecernjih novosti,a nocas na pimk uvatih kad su neku zenu pitali jeli joj zao sto u zivotu nije spavala sa vise muskih ;) ,ali tad iskocih iz kuce,pa ne cuh :) ,moram vidjet taj klip sto je funny postavio.

Ma kazem ja da je bezveze, odgledao sam delic i smorio se.... a na nasoj je nekako i bolje, zato sto u hrvatskom kvizu samo daju pitanja za koja znaju da su neprijatna i znaju da ce zeznuti zivot takmicaru, a kod nas su postavili neka neprijatna pitanja i ova je rekla da nije istina i pogodila je....i to par puta, a u hrvatskom kvizu nema toga...

ulazim nocas u prodavnicu da uzmem pljuge,kad cura sto radi tamo komentarise sa jednom musterijom bas ovaj kviz:
ona: meni je ono boles'
on: a dobro opet je malo drugacije,nije lose za odgledat,bi li se prijavila?
ona: ocu,pomamila se:roll:

nije smijesno,ali meni je u trenutku tako djelovalo ;)

Glupost,totalna!!!! Mislim odg. tachno na neka BOLESNA pitanja, a onda padne na neko GLUPO pitanje........... Nameshteno.... Kad bi oni prikachili njih na poligraf u toku emisije i onda ih tek pitali, lichilo bi na neshto, a ovako:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

copy/paste

politikavv8.gif

06.02.2009.

Tema dana

Trenutak istine
Bruka i bes

Televizija Pink prevazišla je sebe!

Ne toliko u vrsti programa – jer je ka ogavnosti „Trenutka istine” vodio mnogo koji tračerski tok i rijaliti šou ove TV stanice – nego što je pomislila da može da proda rog za sveću (uzdržimo se od izreke istog značenja koja bi povodu više priličila). Svoj novi kviz pompezno najavljuje kao takmičenje za titulu najiskrenijeg Srbina, iako je vidljivo koliko je „igra istine” pripremljena, nameštena, sklopljena kao šarada za opsenjivanje prostote njom samom.

Sve u ovom kvizu deluje isprogramirano, izveštačeno i licemerno: takmičari unapred pripremljeni za „sablažnjiva pitanja” o seksualnoj intimi, njihovo navodno mučenje i čuđenje pred „presudom” detektora laži; voditeljka koja učesnike „loži” na nepristojne razgovore a potom „morališe” hvaleći ili kudeći njihove odgovore, reakcije, držanje, ponašanje; „rajcanje” publike narednim „krugom” – škakljivijim, ali i za veće pare. Ukupno uzev, jedno zajedničko prostituisanje.

Na ovom svetu uvek je bilo egzibicionista i voajera, promiskuitetnih tipova i brakolomaca, svingera, pohotljivaca, nimfomana, nezdravih radoznalaca, bolesnih u mašti, izopačenih u stvarnosti... No njihov svet nije izlazio iz domena privatnosti, bilo onih koji su praktikovali pomenute oblike života, bilo onih koji su u njega zavirivali. Televizija je donela suštinsku promenu čineći – i podstičući – javno ispoljavanje ovakvih sklonosti i masovni uvid u njih. Pretvorilo se to u okrutnu zloupotrebu ljudskih strasti i slabosti, nemilosrdno iskorišćavanje ličnih potreba za izlaskom iz anonimnosti, za popularnošću, „slavom” i novcem.

Pojedincima koji pristaju da u tome učestvuju, pa i bivšem novosadskom bokseru koji je otvorio „Trenutak istine”, valja prepustiti da sami odlučuju o dobicima i gubicima, o rizicima i posledicama. Iskreno žaljenje zaslužuje i svaki TV autor koji, poput Tanje Vojtehovski-Stevanov, od početnih mladalačkih ambicija i zapaženih socijalno angažovanih dokumentaraca, preko sve „zabavnijeg” voditeljskog pristupa, u zrelosti stigne do uloge domaćice u jednom skarednom „budoarskom” kvizu.

Zarad opšteg interesa, međutim, mora se razmišljati o tome kojim se pravcem (i da li nezaustavljivo) uputila televizija kao javni medij i dokle ona može da ide u svom nastojanju da stalno proizvodi blasfemične senzacije i glad za njima.

Kuće „velikog brata”, seks uživo, ubistva „za kamere” već postoje. Šta preostaje?

Kako zaštititi masovno gledalište od takve televizije? Čemu služi pravo na nacionalnu frekvenciju? Šta su zadaci Radiodifuzne agencije?

Prva će odgovore dati gledalačka javnost pokazujući da li je prijemčiva za ovakve „svetske formate”, kako pretpostavlja „uvoznik” nadajući se visokom rejtingu, ili će ga doživeti kao bruku i dočekati odbojno, pa i s besom.

U svakom slučaju, TV Pink bezobrazno preteruje i skrnavi značenje pojmova kad svoj najnoviji programski „biser” najavljuje i ovako: „Istina se na velika vrata vratila u Srbiju”. Jadna li je Srbija kojoj TV Pink donosi dobro tako shvaćenom vrlinom.

Branka Otašević

Back