TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato sam ja pazio da imam gdje da potrosim energiju..obavezno neka akcija a poslije na after ili gajbu...nisam se nikad spustao trondzama...jednostavno prestanem oko 2 sata i onda pusim jaku vutru i pijem pivo...a ako bas pomijesam sa nekom hemijom onda popijem 2 mala bensedina od 2 miligrama i spavam...u principu nije mi nikad bio problem zaspati

samo kazem da mi je to terapija....pokusali su da me ubiJu, ali nije im poslo za rukom...[a sada koristim to sto imam

zato sam ja pazio da imam gdje da potrosim energiju..obavezno neka akcija a poslije na after ili gajbu...nisam se nikad spustao trondzama...jednostavno prestanem oko 2 sata i onda pusim jaku vutru i pijem pivo...a ako bas pomijesam sa nekom hemijom onda popijem 2 mala bensedina od 2 miligrama i spavam...u principu nije mi nikad bio problem zaspati
Sve, sve al' lysergica ne možeš nadgutati...Nekako sam ubeđen u to

ja sam oduvek zelela da izgledam neozbiljno al nije mi islo :lol:
nisam nikad menjala boju kose..nekako mi se i ne da.
zamisli ofarbam se i ustanem ujutru i zaboravim da sam farbana,pogledam se u ogledalo kad ono glava mi narandzasta i onda seti se sta kako,pa zasto :lol:
a i bas te briga tebi kratka kosa to se da brzo i lako upristojiti :)

Plašim se da kažem ovo... ali jače je od mene..... nema Derera danas....... te mora biti da su mu oni rezači zadali popriličnu glavobolju..... ako se ne vrati skoro da priložimo po 10 dinara za nov hardver? :) Greota, ima toliko toga da kaže.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back