imam terapiju za nogu zvanu TRODON.....pa kada uzmem malo vise terapije ondak Spim8-)
...a i nisam spio od nedjelje, pa me stiglo.....
Imam punu kutiju za cipele tih trodona... Ostalo od pokojne majke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam terapiju za nogu zvanu TRODON.....pa kada uzmem malo vise terapije ondak Spim8-)
zato sam ja pazio da imam gdje da potrosim energiju..obavezno neka akcija a poslije na after ili gajbu...nisam se nikad spustao trondzama...jednostavno prestanem oko 2 sata i onda pusim jaku vutru i pijem pivo...a ako bas pomijesam sa nekom hemijom onda popijem 2 mala bensedina od 2 miligrama i spavam...u principu nije mi nikad bio problem zaspati
Sve, sve al' lysergica ne možeš nadgutati...Nekako sam ubeđen u tozato sam ja pazio da imam gdje da potrosim energiju..obavezno neka akcija a poslije na after ili gajbu...nisam se nikad spustao trondzama...jednostavno prestanem oko 2 sata i onda pusim jaku vutru i pijem pivo...a ako bas pomijesam sa nekom hemijom onda popijem 2 mala bensedina od 2 miligrama i spavam...u principu nije mi nikad bio problem zaspati
Imam punu kutiju za cipele tih trodona... Ostalo od pokojne majke...
Sve, sve al' lysergica ne možeš nadgutati...Nekako sam ubeđen u to
Sve, sve al' lysergica ne možeš nadgutati...Nekako sam ubeđen u to
u stvari mogao posto mi je organizam kao u bebe trenutno...napijem se od case vinapa i ne mogu...al zato bi se mogao takmiciti u nadshmrkanjuu stvari mogao posto mi je organizam kao u bebe trenutno...napijem se od case vina
![]()
crveno ti je bar na slikama nabolje stajaloOfarba' se ja u crveno.![]()

crveno ti je bar na slikama nabolje stajalo![]()
Ma, to je samo kolor sampon, doneo cimer 12 nijansi, od plave do crne, skidaju se posle par pranja... A imam sad i cupavu kratku kosu, pa izgledam potpuno neozbiljno. 

Greota, ima toliko toga da kaže.........uh, ja sam skroz skenjana, odjednom. nikada vise necu ici da vidim sta rade oni retardi na politici.