D
divlja
Gost
Gotovo sredjivanje! Jos par detalja i onda sam slobodnaaaa! :-P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao ti si luda![]()
prirodno jesam ali su me naterali da promenim kad sam bila malami ludi ljevaci se uvijek pronadjemo...
hani jesi i ti ljevak?
prirodno jesam ali su me naterali da promenim kad sam bila mala
inace i muz i dete su levoruki
e bedak mogli ste da budete levoruka porodica,to je bas slatkoprirodno jesam ali su me naterali da promenim kad sam bila mala
inace i muz i dete su levoruki
e bedak mogli ste da budete levoruka porodica,to je bas slatko
i imate svu opremu za levouke i sve te kul stvari i tako :shock:

meni drugarica u sred beograda pokrstena ( ili kako se to kaze ) u desnjaka :|meni je mama prosvjetni radnik pa nije dala da me skrnave..inace u nekim manjim mjestima su tjerali djecu da pisu desnom...jedino gitaru sviram desnom(lijevom nemam pojma)..inace sve sportove igram sa lijevom stranom

pa ja sam vise mislila na nozeve,lenjire,makaze i te kucne zezalice koje mi zagorcavaju zivotgas maske, snajpere...![]()

jeste uredila me hanibal,jel sam riba ili staBssh ti lep avatar Banshi![]()

jeste uredila me hanibal,jel sam riba ili sta
@mislim kako me mrzi da se spremam i da izadjem na onaj sneg
e i pukla mi cizma sad imam samo jedne zimske cipele blago meni![]()
sad sam miran 2-3 godine minimum

pa blago tebi
samo sto ja ne verujem da cu dobiti cizme pre sledece zime
sto me stavlja u jako nezavidnu poziciju...svatila sam da je desna tetiva pocela da me zulja tako iznenada ( i nicim izazvana) od martinke ( ili je mozda ona najvise pritiska pa ja mislim da je od toga :shock: ) tako da cu morati stoicki da trpim dok mi se ne navikne noga ili ne otpadne stopalo ili da nosim patike i razbolim se
oh well zivot je kur.va![]()