xiaoyu
Domaćin
- Poruka
- 3.755
E da. Negde si išla da ih množiš a ja nisam videla! Hmm! Sad ću se vratim.Nece a?
Ha![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da. Negde si išla da ih množiš a ja nisam videla! Hmm! Sad ću se vratim.Nece a?
Ha![]()
E da. Negde si išla da ih množiš a ja nisam videla! Hmm! Sad ću se vratim.
![]()
![]()
Ne znam. Jednom sam išla da piškim u neko žbunje i videla sma neku zmijuljku al ne znam da li je to bio poskok. Ja ustvari ne znam kako izgleda poskok. Što ako sam ga videla oću imati mnogo para? I gde ti to sve gledaš?to je tvoja sudbina,xiaoyu...nije to baš tako strašno, moglo je i gore da bude. Hej, da nisi slučajno nekada videla dva Poskoka u jednom danu?
Eto vidiš.Restartovao mi se komp...:shock:
@xijaomjau
![]()
![]()
Eto vidiš.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ne bih da dajem moju bubicu za cvrčka al ako hoćeš evo ti ovaj leptirko:što se tiče bubica, ne znam, kako se stavljaju, ali mogu da ti pošaljem, da ti sa moje terase,dođe, pravi jelenakili cvrčak...biraj ili me nauči da crtkam bubice
Samo kopiraš pa pejstuješ u svoj post.ako te ne mrzi ili tebe,xiaoyu,ajde me naučite, da postavljam sličice. ne mora bube, sem ako mora
Unapred zahvalna
Jel' misli neko na nesto ovde ili ceretate u prazno?
Mmmmmmm...ja mislim na nesto opasno....:-P
Jel' misli neko na nesto ovde ili ceretate u prazno?
Mmmmmmm...ja mislim na nesto opasno....:-P
I ja skoro ceo, uh dovoljno....I mislim na ovo:Necu, ucila sam ceo dan.![]()
1. Poskok ima mali rog na vrhu glave (on i Šarka su jedine otrovne zmije, kod nas),
2. budućnost čitam iz onog što vidim (šta pišeš), u ovom slučaju, a mogu da gledam u dlan, tarot, kosti, vodu ili pesak koji ti cure kroz prste....
3. moje ime je samouka, drago mi je
-što se tiče bubica, ne znam, kako se stavljaju, ali mogu da ti pošaljem, da ti sa moje terase,dođe, pravi jelenakili cvrčak...biraj ili me nauči da crtkam bubice
P.S. Ne pričaj mnogo o mojoj priči, jer će mnogi želeti, da čuju, šta ih čeka
pozdrav od
samouke
I ovo se danas zove "učila sam ceo dan".A decko pored mene me pita ''Jesi li ti na umetnickom faxu?''
Kamo srece da jesam!!!
Ispade super lik , cak mi je pomogao posle....![]()