TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja ću da ti kažem.
Epa bio je fajt. Jer se C_D poredio sa Kurt Kobejnom , pa su ga svi napali a leptirić ga branila pa on otišo pa svi otišli i tako... E da i Bansheee nema si primetila? Zbog istog fajta. Al ona nije spominjala Kobejna i nije se odjavila. Samo će malo da izluftira od nas par dana. Je l ti sad malo jasnije?

bug.gif
bug.gif

Ako vas povredi nechija reakcija na vash trud time samo povredjivachu dajete za pravo shto vas vredja jer unapred zna da vam je stalo do njegovog mishljenja i to zloupotrebljava...a vama ko je kriv shto vam je stalo do takve osobe.

Kod nas nisu opasni, ali u Americi su oni najčešći i najveći prenosioci besnila i tamo baš nije za zezanje kad te ogrebu.

I kod mene je ovo bilo letos. Je l živiš možda na 4 spratu? Kažu da im je to odprilike visina letenja.

bug.gif
bug.gif

Kod nas nisu opasni, ali u Americi su oni najčešći i najveći prenosioci besnila i tamo baš nije za zezanje kad te ogrebu.

I kod mene je ovo bilo letos. Je l živiš možda na 4 spratu? Kažu da im je to odprilike visina letenja.

bug.gif
bug.gif

Ja sam na petom i uleteo mi je pre par godina jedan. I bash sam se uplashila...
Dodushe jadnichko je pobegao i uplashio se verovatno vishe od mene...

- meni je jednom uletelo sedam...-xiaoyu

Kažu,da je to sreća, za novi život, koji te posle čeka, ali samo što se žena tiče i to na erotskoj strani priče. Rodićeš se, kao muško, cnokos i vitak, skupljaćeš žene kao zrele kruške. Što se novca tiče, izdržavaće te, najlepša od mnogih, i to će ti biti, ružan teret, koji se ne da skinuti sa ramena. Porodica će se ,rano odreći svog bludnoga sina, iako ćeš biti jedini muški naslednik.Imaćeš pet sestara, i sve, sem najstarije, ostaće usedelice zbog tebe. Platno koje ti budu tkale, suzama će štirkati, spremajući ti, iz godine u godinu, bez uspeha, bračnu postelju. U kafani ćeš ostavit, nešto što ssda, ovde, u ovom telu, ne možeš ni da zamisliš. Na putu, na koji budeš krenu poslom, okrvavićeš desnu ruku, da se nikada ne opere. Najdra+a žena, ostaće sa tobom do kraja i rodiće ti sina.Kada stasa,ne brani mu pustu ljubav.
Jel dosta zavirkivanja u sledeći život?
Al to je bila cimerova soba. Da mu prenesem ovo? Ili se računa za sve nas koji smo učestvovali u isterivanju istih? :D

p.s. ako neko nije ubacio post od mog poslednjeg, zvučaću ko jagodica.

bug.gif
bug.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back