Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Chika doktor je krizirao..ili se samo zeyebavao..i bio grub i neotesan prema svima..i sutradan se odjavio-chicha micha i gotova pricha.
A sad..
A sad..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta znači "Pruned" ispod nika?![]()
Meni jednom njih 7 upalo u sobu.
![]()
![]()
ha!Meni jednom njih 7 upalo u sobu.
![]()
![]()
Kod nas nisu opasni, ali u Americi su oni najčešći i najveći prenosioci besnila i tamo baš nije za zezanje kad te ogrebu.
I kod mene je ovo bilo letos. Je l živiš možda na 4 spratu? Kažu da im je to odprilike visina letenja.
![]()
![]()
Yovite me Snežana.parka:ha!
nisam pročitala ono citirano
tako da je post bio baš kul
e, hvala vam drugari što ste mi sve lepo objasnili
sad i ja znam kako ću ako me neko opasno naljut
Ja sam na petom i uleteo mi je pre par godina jedan. I bash sam se uplashila...
Dodushe jadnichko je pobegao i uplashio se verovatno vishe od mene...
I nama se jedan šćućurio u zavesu, ostali su otišli. Mi pozatvarali prozore... cimerka legla da spava... kad je ovaj izleteo... :shock:Ja sam na petom i uleteo mi je pre par godina jedan. I bash sam se uplashila...
Dodushe jadnichko je pobegao i uplashio se verovatno vishe od mene...
ha! i ja ko parka
Ma to Izmelence sve nevOspitano.Vidi ga. Zashto upadash u post izmedju mene i xijaomjau?![]()
Pa neće ako su u citatu.Da vidimo da li ce sad bubice da se razmnoze. Mene su preskochile
Hopa cupa vrc vrc vrc![]()
Al to je bila cimerova soba. Da mu prenesem ovo? Ili se računa za sve nas koji smo učestvovali u isterivanju istih?- meni je jednom uletelo sedam...-xiaoyu
Kažu,da je to sreća, za novi život, koji te posle čeka, ali samo što se žena tiče i to na erotskoj strani priče. Rodićeš se, kao muško, cnokos i vitak, skupljaćeš žene kao zrele kruške. Što se novca tiče, izdržavaće te, najlepša od mnogih, i to će ti biti, ružan teret, koji se ne da skinuti sa ramena. Porodica će se ,rano odreći svog bludnoga sina, iako ćeš biti jedini muški naslednik.Imaćeš pet sestara, i sve, sem najstarije, ostaće usedelice zbog tebe. Platno koje ti budu tkale, suzama će štirkati, spremajući ti, iz godine u godinu, bez uspeha, bračnu postelju. U kafani ćeš ostavit, nešto što ssda, ovde, u ovom telu, ne možeš ni da zamisliš. Na putu, na koji budeš krenu poslom, okrvavićeš desnu ruku, da se nikada ne opere. Najdra+a žena, ostaće sa tobom do kraja i rodiće ti sina.Kada stasa,ne brani mu pustu ljubav.
Jel dosta zavirkivanja u sledeći život?